Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

1984 - Francuski post punk u Tvornici!

1984 - Francuski post punk u Tvornici!Prošlogodišnji nastup grupe Red Blood Shoes ostao je u dobrom sjećanju i domaćoj publici i samom bendu. Točnije bendu je bilo toliko dobro da su se Tvornici počeli javljati izvođači po njihovoj preporuci. Jedni od takvih su sjajna francuska trojka 1984 koji će svirati u Tvornici u petak 22.03.2013.

1984 su Etienne Nicolini, Kevin Matz i Thomas Figenwald. Dosad su objavili tri albuma: “Open Jail” (2008.), “Territory” (2009.) I “Influenza” (izašao 20. veljače 2013.) od kojih je upravo ovaj zadnji plod suradnje sa Steveom Ansellom i predivnom Laurom Mary Carter iz Blood Red Shoes, s kojima puno nastupaju I koji su producirali novi material.

Dečki su svoj zvuk pronašli negdje između žestokih rock udara, divljih gitara, hipnotičkih ritmova i melankoličnog popa, a ispraksirali ga na brojnim nastupima, najviše u Francuskoj i Njemačkoj. Na svoj premijerni nastup u Hrvatskoj dolaze u sklopu aktualne europske turneje, ravno iz Berlina.

Ulaznice za koncert 1984 su u prodaji po cijeni od 30 kn. Ta cijena vrijedit će do dana koncerta. Cijena na dan nastupa 1984 iznosi 40 kn.

Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1), Churchill shopovi: Avenue Mall, City centar, Arena centar, Punkt (Branimir centar), Daily News (Prolaz podhodnik), www.entrio.hr

Objavljeno 16.03.2013.

Vremeplov

Svakako da će razlike između filtriranih studijskih uradaka i javnog nastupa itekako biti, no - ne postoji li razlike između filma i teatra? Trenutak nastupa nosi i tremu i bljesak.
Luka Milas (Florijan)