Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

20 godina glazbene karijere Robbija Williamsa

20 godina glazbene karijere Robbija WilliamsaRobbie Williams obilježit će 20 godina glazbene karijere sveobuhvatnom kolekcijom najvećih hitova ”In And Out Of Consciousness - The Greatest Hits 1990 - 2010”, na kojoj će se naći čak 39 pjesama.

Među njima je svakako najatraktivniji novi singl ’Shame’ koji je Robbie potpisao i snimio zajedno sa bivšim kolegom iz Take That, Garyjem Barlowom.

Ovo je prvi put da su njih dvojica ikada snimila i izvela duet, kao i prvi put da su zajedno napisali pjesmu, od Robbijeva odlaska iz Take That 1995. godine.

Kolekcija najvećih hitova ”In And Out Of Consciousness - The Greatest Hits 1990 - 2010”, u prodaji će se naći 11. Listopada na CD-u i DVD-u, te donosi definitvni pregled najvećih uspjeha karijere jedne od najvećih superzvijezda koje su se pojavile u posljednjih 20 godina.

Robbie je do sada prodao preko 57 milijuna albuma i 11 millijuna singlova, rušeći iz izdanja u izdanje rekorde prodaje. Iza njega je čak 7 No 1 UK albuma, što prevedeno znači da je najprodavaniji solo izvođač u povijesti britanske glazbene scene, za što je i dobio priznanje na ovogodišnjim Brit Awards. Robbie je osvojio čak 16 Britsa, više nego bilo koji izvođač od kada se nagrada dodjeljuje, uključujući posebnu nagradu za pjesmu ’Angels’ koja je proglašena najboljim singlom u zadnjih 25 godina.

Popis raznih drugih nagrada uključuje Guinnessov rekord za najbrže prodavane karte za koncert, kao i rekord za najveći open-air koncert u UK povijesti u Knebworthu 2003. godine.

Robbiejev aktualni album ”Reality Killed The Video Star” objavljen je krajem prošle godine i do danas se prodao u nakladi većoj od milijun primjeraka, samo u Velikoj Britaniji.

O svom novom izdanju Robbie Williams kaže: ”Nevjerojatan je osjećaj slušati ovaj album i shvatiti da je iza mene već 20 godina snimanja glazbe i sviranja koncerata. Ono što je super sa ovim albumom je ne samo da je on proslava moje dosadašnje karijere, već je on most u njezinu budućnost. Činjenica da dio budućnosti, uključuje i jedno ime iz moje prošlosti, još
više me veseli.”.

Objavljeno 18.07.2010.

Vremeplov

Među mnogim stvarima po kojima je Rijeka posebna, riječka glazbena scena zauzima veliko i važno mjesto. Ona nije samo stvar glazbe, ona je postala dio riječkog stila života i načina razmišljanja.
Vojko Obersnel, gradonačelnik Rijeke