Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Anastacia u Beogradu

Anastacia u BeograduPjevačica moćnog i prepoznatljivog glasa, Anastacia, nastupiti će u Kombank Areni, 01.07...

Postoje pjevači diljem svijeta dostojni slušanja, ugodnih pjesama i nezaboravnog zvuka.
Postoji vrlo malo pjevača čiji jedinstveni ton možete odmah bez sumnje prepoznati. Taj očaravajući, veliki glas daje joj status superstara. Anastacia je upravo to. Superstar.

‘I’M Outta Love’, ‘Paid My Dues’, ‘Left Outside Alone’, ‘Sick and Tired’ i dalje su među najtraženijim pjesmama mnogih radio stanica i s pravom se može reći da se već nalaze u hitovima svih vremena koje prijete da vremenom nadžive umjetnika.

Do sada je prodala preko 85 milijuna albuma diljem svijeta. Smatra se jednom od posljednjih ikona svijetske glazbene scene. Uzor je ženama diljem svijeta jer je javno govorila o osobnoj borbi s ozbiljnom bolešću koja joj je usporila karijeru.

U 2009. godini dobila je prestižno priznanje ”World Artist Awards” od udruge ”Women ’World Artist” kao utjecajni izvođač, a u znak priznanja njenog desetljeća humanitarnog truda na polju podizanja svijesti o raku dojke Anastacia je postala druga žena ikada koja je nagrađena ”Humanitarian Award ”na dodjeli nagrada” Men Of The Wor ”GQ magazine 2013. godine.

Ulaznice u prodaji po najpovoljnijim cijenama u Europi: 21e ,24e i 27e i mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima CS Eventima i blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, ”Ušće” Šoping centra.

Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mjesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mjesta

Objavljeno 19.06.2015.

Vremeplov

Vjernik sam. Ne idem u crkvu. Ne pripadam niti jednoj određenoj religiji, ali vjerujem u Boga. Ne bih mogao pisati ono o čemu pišem i biti kreativan bez određenog oblika vjerovanja.
Nick Cave