Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Anastacia u Kombank Areni

Anastacia u Kombank AreniAnastasija je prva bijela pjevačica koju su nazvali ”bijela žena s crnačkim glasom.” Ova predivna pjevačica nastupa u Beogradu, u Kombank Areni 01.07.2015.

”Ponekad se zapitam je li moja svrha na zemlji biti uzor. Gledajte na moje izazove kao na poklon i na moj glas kao na sredstvo ”- izjavila je Anastacia u jednom od svojih intervjua.

Podsjetimo se: Prvi album ”Not That Kind” (objavljen 2000. godine) imao je ogroman komercijalni uspjeh, a glavna pjesma ‘I’M Outta Love’ bila je najslušanija pjesma te godine.

Naredne godine osvojila je priznanje za svjetski najprodavaniju novu pop pjevačicu ”New Worlds Best Selling Pop Artist.” Stazom uspjeha je nastavila s albumom ”Freak of Nature” s koga se izdvojio hit ‘Paid My Dues’.

Nakon uspješnog izlječenja od tumora, vratila se na scenu 2004. godine s albumom ”Anastacia” koji je postao najprodavaniji album u velikom broju zemalja i drugi najprodavaniji album u Europi. Pjesma ‘Left Outside Alone’ zadržala se na prvoj poziciji Bilboard liste čak 15 tjedana.

Multiplatinumsku kompilaciju ‘Pieces of Dream’ objavila je 2005. godine a zatim, 2008. četvrti studijski album ‘Heavy Rotation’ koji se našao među deset najboljih u toj godini prema Bilbordov glasovanju. Četiri godine kasnije, 2012. objavila je album ‘It ’Man’ s World’ s obradama pjesama muških rock izvođača.

Prošle godine vratila se na scenu sa šestim studijskim albumom ‘Resurrection’ za koji kritičari komentiraju da je moćan, emotivan i zarazan, a vokal Anastacie nikada više prisutan, zrači podjednako i snagom i ranjivošću i mudrošću.

Ulaznice u prodaji po najpovoljnijim cijenama u Europi: 21e ,24e i 27e i mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima CS Eventima i blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, ”Ušće” Šoping centra.

Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mjesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mjesta.

Organizator ovog koncerta je Kombank Arena.

Objavljeno 26.06.2015.

Vremeplov

Imam taj glupi talent za te glupe tinejdžerske pjesmice...
Paul Anka