Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bazaar na Tuškancu

Bazaar na TuškancuNovo izdanje Bazaara, našeg najpoznatijeg i najuspješnijeg urbanog marketa, održat će se u subotu 3. listopada u sklopu ovogodišnjeg Gričevanja na izdvojenoj lokaciji – platou iznad garaže Tuškanac.

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti zaključno s nedjeljom 27. rujna u 23:59 na mail bazaarukvartu@gmail.com.

S obzirom na više od 1500 izlagača i 20.000 posjetitelja na proteklih sedam izdanja organizatori najavljuju jedno od najvećih Bazaara dosad.

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti zaključno s nedjeljom, 27. rujna u 23:59 na mail bazaarukvartu@gmail.com. Uz prijavu je potrebno poslati svoje ime I prezime ili umjetnički alterego s par fotografija radova, a u obzir dolaze isključivo vintage, dizajnerski ili handmade proizvodi.

Nakon sjajno posjećenog prošlogodišnjeg izdanja Bazaar se ponovo pojavljuje u sklopu Gričevanja, ali ovaj put na još boljoj lokaciji – platou iznad garaže Tuškanac.

Bazaar je jednodnevno događanje koje okuplja umjetnike, umjetničke grupe, male obrte, dizajnere i kolekcionare na jednom mjestu. Raznovrsnim izborom prodajnih i izložbenih artikala, velikim brojem domaćih i inozemnih prijavljenih izlagača te još većim brojem posjetitelja Bazaar je dokazao svoju uspješnost i potrebu za takvim tipom događanja.

Na ovom, sedmom izdanju, ljubitelji primjenjene umjetnosti, dizajna, vintagea, odjevnih, dekorativnih i umjetničkih predmeta, namještaja, odjeće, nakita, kao i ljubitelji zdrave domaće hrane i domaćih proizvoda, moći će se zabaviti i uživati cijeli dan u pozitivnoj atmosferi i ugodnom društvu u samom centru Zagreba.

Dosad je na Bazaaru izlagalo više od 1500 izlagača iz Hrvatske I regije, a posjetilo ga je 20.000 posjetitelja čime je postao najveći i najvažniji urbani market u Hrvatskoj.


Objavljeno 25.09.2015.

Vremeplov

Odlučili smo se ne udaljavati više od milje od svoje kuće, a sada smo prošli ne znam koliko tisuća milja.
Craig Finn (The Hold Steady)