Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bazaar na Tuškancu

Bazaar na TuškancuNovo izdanje Bazaara, našeg najpoznatijeg i najuspješnijeg urbanog marketa, održat će se u subotu 3. listopada u sklopu ovogodišnjeg Gričevanja na izdvojenoj lokaciji – platou iznad garaže Tuškanac.

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti zaključno s nedjeljom 27. rujna u 23:59 na mail bazaarukvartu@gmail.com.

S obzirom na više od 1500 izlagača i 20.000 posjetitelja na proteklih sedam izdanja organizatori najavljuju jedno od najvećih Bazaara dosad.

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti zaključno s nedjeljom, 27. rujna u 23:59 na mail bazaarukvartu@gmail.com. Uz prijavu je potrebno poslati svoje ime I prezime ili umjetnički alterego s par fotografija radova, a u obzir dolaze isključivo vintage, dizajnerski ili handmade proizvodi.

Nakon sjajno posjećenog prošlogodišnjeg izdanja Bazaar se ponovo pojavljuje u sklopu Gričevanja, ali ovaj put na još boljoj lokaciji – platou iznad garaže Tuškanac.

Bazaar je jednodnevno događanje koje okuplja umjetnike, umjetničke grupe, male obrte, dizajnere i kolekcionare na jednom mjestu. Raznovrsnim izborom prodajnih i izložbenih artikala, velikim brojem domaćih i inozemnih prijavljenih izlagača te još većim brojem posjetitelja Bazaar je dokazao svoju uspješnost i potrebu za takvim tipom događanja.

Na ovom, sedmom izdanju, ljubitelji primjenjene umjetnosti, dizajna, vintagea, odjevnih, dekorativnih i umjetničkih predmeta, namještaja, odjeće, nakita, kao i ljubitelji zdrave domaće hrane i domaćih proizvoda, moći će se zabaviti i uživati cijeli dan u pozitivnoj atmosferi i ugodnom društvu u samom centru Zagreba.

Dosad je na Bazaaru izlagalo više od 1500 izlagača iz Hrvatske I regije, a posjetilo ga je 20.000 posjetitelja čime je postao najveći i najvažniji urbani market u Hrvatskoj.


Objavljeno 25.09.2015.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf