Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Cubismo & Jazz Orkestar HRTa feat. Nola - ”Lijepa si danas”

Cubismo & Jazz Orkestar HRTa feat. Nola - ”Lijepa si danas”Cubismo, Nola posvetili pjesmu svim liječnicama, medicinskim sestrama, blagajnicama, novinarkama i onima koji i dalje rade u vrijeme ove epidemije.

Ideja o snimanju pjesme potakla je od skupine Nola, a samu pjesmu Marijan je napisao za Gabi. S obzirom na razvoj situacije u Hrvatskoj zaključili su da bi ovakva pjesma dobro došla svakoj ženi u ova teška vremena.

Spot je sniman u domovima članova skupina Cubismo i Nola kao i kod maestra Mirona Hausera i članova Jazz orkestra HRT-a, a za kraj po uzoru na pljesak u 20 sati i djeca glazbenika i njihovih prijatelja nagradila su sve zaslužne u ovim teškim trenutcima velikim pljeskom.”Liječnice, medicinske sestre, blagajnice, bankarice, čistačice... toliko je žena koje svaki dan moraju ići na posao i ugroziti svoj život i život svojih obitelji da bismo mi imali sigurnu svakodnevicu i zato im posvećujemo ovu pjesmu ”Lijepa si danas” i radi njih ostajemo doma.” - rekao je Hrvoje Rupčić jedno od zaštinih lica grupe Cubismo.

S njim se slažu i članovi skupine Nola od kojih je ideja i potekla: ”Mi smo u Puli, Cubismo i Jazz orkestar HRT-a na kontinentu i u Dalmaciji i jedini način kako da odgovorno napravimo spot je da ga snimimo od doma. A pjesma Lijepa si danas u originalu je napisana za moju suprugu Gabi i pomislio sam kako bi svakoj ženi u ova teška vremena sigurno dobro došlo da joj kažemo Lijepa si danas Pa i s maskom :)” - rekao nam je Marijan Jelenić iz Nole.

Objavljeno 02.04.2020.

Vremeplov

O Milesu Davisu se ne bi smijelo kazati išta loše jer je učinio nevjerovatne stvari i njegov doprinos modernoj muzici je ogroman.
John Mclaughlin