Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dinosaur Jr. uskoro novi album

Dinosaur Jr. uskoro novi albumIndie velikani Dinosaur Jr. objavit će novi studijski album “Give a Glimpse Of What Yer Not” 05.08.

“Give a Glimpse Of What Yer Not” bit će njihov jedanaesti album I prvo izdanje od fantastičnog “I Bet On Sky” iz 2012. godine. Sadržavat će ukupno 11 skladbi: “Goin Down”, “Be A Part”, “I Told Everyone”, “Love Is...”, “Good To Know”, “I Walk For Miles”, “Lost All Day”, “Knocked Around”, “Mirror”, “Left/Right” i “Tiny” koja je već predstavljena kao prvi singl. Njih devet autorski potpisuje gitarist J Mascis, dok je dvije napisao i otpjevao basist Lou Barlow.

Trio Dinosaur Jr. u sastavu J Mascis, Lou Barlow i Murph spada u red najutjecajnijih američkih, ali i svjetskih indie bendova posljednjih 30 godina. Karakterističan i moćan zvuk benda nošen izuzetno prepoznatljivim Mascisovim vokalom i nevjerojatnom energijom živih nastupa nisu se puno mjenjali od samih početaka pokazujući koliko su Dinosauri sigurni u svoju glazbu.Objavljeno 27.06.2016.

Vremeplov

Volim Rijeku i rado i često dolazim u vaš grad jer mi je Rijeka jedan od najdražih i najživahnijih gradova u Hrvatskoj. Ne samo zbog jako aktivne i atraktivne glazbene, pogotovo rock scene i drugih kulturnih zbivanja, što je jako interesantna stvar za svakog novinara koji se bavi glazbom, nego i zbog duha stanovništva koji meni izuzetno odgovara. Rijeka je jedini grad, ne samo u Hrvatskoj, koja je artikulitrala rock kao gradski brand, kao dio gradskog identiteta.
Ante Batinović, novinar i glazbeni kritičar