Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Drugi rođendan Hard Place-a 28.- 30.09.

Drugi rođendan Hard Place-a 28.- 30.09.Hard Place ”biggest little rock klub in town” navršava svoj drugi rodjendan. Proslavit će ga u dva dana - petak i subota 28. i 29.09.2012. uz sjajan provod i hrpu iznenađenja, akcijskih cijena pića i naravno free upad (kapacitet kluba ograničen).

U petak na centralnoj proslavi sviraju Big Rock za ovu priliku ”podebljani” sa nekoliko gostiju iznenađenja. Biti će tu i nova kuma kluba (koja će preuzeti jednogodišnji mandat od ”stare kume” Martine Validžić), a njeno ime za sada će ostati tajna. Kuma će naravno ugasiti svijeće na torti i podijeliti je prisutnima da se malo zaslade.

U subotu po prvi put svira band Fighting Fishkoji rijetko sviraju, a ako napomenemo da se radi o side projektu dečki iz Zadruge koji sviraju nešto drugo sa ženskim vokalom onda vas to mora zainteresirati.

Biti će tu i nagradnih igara, D.J. koji će svaku večer birati glazbu za ples i još poneko iznenađenje. U dvije godine u Hard Placeu je zasviralo preko 600 (!) što stranih što domaćih izvođača i tako je Hard Place postao broj jedan u gradu Zagrebu za rock’n’roll live mjuzu.

Objavljeno 26.09.2012.

Vremeplov

Nakon tišine, ono što najbolje izražava neizrecivo je - glazba.
Aldous Huxley