Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Ekološki” foto session Disidenta!

”Ekološki” foto session Disidenta!Disident najavljeni novi singl, pjesmu ”Ekološka”, predstavlja i posebnim foto materijalom snimljenim ovih dana u okolici Zagreba.

”Ozbiljnu temu našeg novog singla, pod nazivom ”Ekološka”, željeli smo prikazati i odgovarajućim foto materijalom, koji će, kao i pjesma, naglasiti poruku koju želimo prenijeti našim fanovima.” objašnjavaju dečki iz Disidenta u pauzi snimanja. ”Ekologija je široka tema koju je moguće sagledati i prikazati na razne načine, no odlučili smo se izabrati jednostavan motiv - plastiku! Plastiku, kao simbol modernog društva koje nas sve više guši. Zahvaljujemo Emanueli Tomino koja je uspjela našu ideju pretočiti u sjajne fotografije.”

”Ekološka” je peti singl Disidenta koji bend završava u studiju Zg Zvuk uz svog stalnog suradnika, producenta i snimatelja Hrvoja Prskala Vidre.

Kako je već ranije najavljeno Disident će novi singl predstaviti već krajem ožujka. Singl će pratiti i konceptualni video spot čija je premijera najavljena uoči Dana planeta Zemlje 22.travnja.

Objavljeno 30.03.2016.

Vremeplov

Mislim da živimo u dosta, kako da se izrazim, deideologiziranom vremenu. To mora biti jasno, sve je bruto i neto, sve je zabava.
Mile Kekin (Hladno pivo)