Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

E.N.D. priprema retrospektivni album

E.N.D. priprema retrospektivni albumNove vijesti pod okriljem daha prošlosti dolaze iz metal utvrde znane kao E.N.D. Naime, ovaj thrash/experimental metal bend iz Zadra radi na novom snimku, preciznije rečeno, rade na ponovnom snimanju 10 starih i donekle rearanžiranih pjesama. O čemu se točno radi?

E.N.D.-ovci gledaju oči u oči svojoj 20. godišnjici postojanja. Oni malo stariji znaju da u to vrijeme tehnologija nije bila toliko napredna niti dostupna mladim bendovima koji su željeli da ih se čuje.

Međutim, oni su usprkos tome svirali i snimali svoje demo uratke. E.N.D. nisu bili nikakva iznimka te i oni imaju takve zapise koji su sačuvali dio njihove povijesti. Radi se o pjesmama nastalima između 1997. i 2005., a u novom izdanju će izaći kao album pod nazivom DEMONIC8.

Osim što su ovim ponovljenim snimkom željeli pokazati svoju glazbenu evoluciju kroz 20-godišnji rad, Zadrani su album odlučili posvetiti i bivšem članu E.N.D.-ja, Branku Kolencu - Brani, koji je napustio svoju obitelj i prijatelje prije 10 godina. Brane je sudjelovao u snimanju prvog dema 1997., kao i EP-ja 2005. te bi ova priča bez njega bila nepotpuna.

Objavljeno 21.02.2015.

Vremeplov

Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.
Nikola Tesla