Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Frequency festival 15.-17.08.

Frequency festival 15.-17.08.Sve veći i sve aktualniji austrijski Frequency festival raste iz godine u godinu, privlačeći svojom postavom izvođača i atraktivnom lokacijom sve više publike iz okolnih zemalja.

Ovogodišnje izdanje održava se od 15. do 17.08. na poznatoj lokaciji u St. Poltenu nadomak Beča i opet će se sastojati od dva dijela - dnevnog i noćnog.

Dnevni program standardno je rezerviran za live bandove, dok elektronska glazba ispunjava noćni program koji uglavnom traje od ponoći do 6 sati ujutro.

System Of A Down, Die Toten Hosen, Nick Cave & The Bad Seeds, Hurts, Flogging Molly, Tenacious D I Bad Religion samo su neka od imena live glazbenog dijela, dok su prvi headlineri elektronskog dijela Major Lazer, Tiga i Porter Robinson. Novi paket izvođača festival, kojeg dnevno posjeti oko 45.000 ljudi, objaviti će idući mjesec.

Jedinstvene trodnevne festivalske ulaznice koje omogućavaju ulazak na sve glazbene programe u prodaji su po cijeni od 139 eura na svim Eventimovim prodajnim mjestima. Novi paket izvođača Frequency festival objaviti će idući mjesec.

Objavljeno 14.03.2013.

Vremeplov

Skoro svi naši fanovi koje smo sreli su stvarno cool ljudi. Inteligentni su i imaju vrlo zanimljiva mišljenja, daleko više od ustaljene predodžbe o prosječnom ”rock’nroll fanu”. Senzibilni su to ljudi s kojima rado popijem piće.
Peter Buck (REM)