Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Frequency festival 15.-17.08.

Frequency festival 15.-17.08.Sve veći i sve aktualniji austrijski Frequency festival raste iz godine u godinu, privlačeći svojom postavom izvođača i atraktivnom lokacijom sve više publike iz okolnih zemalja.

Ovogodišnje izdanje održava se od 15. do 17.08. na poznatoj lokaciji u St. Poltenu nadomak Beča i opet će se sastojati od dva dijela - dnevnog i noćnog.

Dnevni program standardno je rezerviran za live bandove, dok elektronska glazba ispunjava noćni program koji uglavnom traje od ponoći do 6 sati ujutro.

System Of A Down, Die Toten Hosen, Nick Cave & The Bad Seeds, Hurts, Flogging Molly, Tenacious D I Bad Religion samo su neka od imena live glazbenog dijela, dok su prvi headlineri elektronskog dijela Major Lazer, Tiga i Porter Robinson. Novi paket izvođača festival, kojeg dnevno posjeti oko 45.000 ljudi, objaviti će idući mjesec.

Jedinstvene trodnevne festivalske ulaznice koje omogućavaju ulazak na sve glazbene programe u prodaji su po cijeni od 139 eura na svim Eventimovim prodajnim mjestima. Novi paket izvođača Frequency festival objaviti će idući mjesec.

Objavljeno 14.03.2013.

Vremeplov

Peace!
John Lennon