Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Grupa Broken Arrow snimila album!

Grupa Broken Arrow snimila album!Grupa Broken Arrow, u koju su se udružili članovi različitih bandova, počela je svirati 2005. kao glam rock projekt koja je uz nekoliko svojih komada svirala covere rock grupa iz osamdesetih.

Zbog dobrog prijema publike projekt se nastavio kao band, koji je već iduće godine snimio demo ploću sa naslovmo Hit the Streets. Poslije još godinu sviranja band se uključio u Lipstikk and Leathur Conspiracy Tour kao vodeći te je u jesen napravio prve profesionalne snimke u tonskom studiju Podmornica u Samoboru.

U ljeto 2008. pjevač i vođa grupe odustao je od sviranja bas gitare kako bi se usredotočio na kontakt s publikom i pjevanje: zbog toga grupa je primila basista. Već mjesec dana nakon proširenja grupe obavljeno je snimanje EP s tri pjesme, što je bila nagrada na natjecanju rock grupa.

Krajem 2009. nakon zajedničkog koncetra u Kranju je legendarni gitarist grupe Divlje jagode pozvao grupu u emisiju Rat bandova Bosanske televizije OBN. Broken Arrow je glatko ušao u finale ali zbog udaljenosti (Sarajvo) nije mogao nastaviti. Unatoč tome, pohvale žirija (Zele Lipocaća – Divlje Jagode, Sejo Saxon – Zabranjeno pušenje) su potakle band da ozbiljno počne s radom na prvom službenom albumu. Snimanje je počelo krajem 2012. i završilo u listopadu 2013, kada je sa video spotom za pjesmu ’Have a Little Love’ najavljeno izdanje dugo očekivanog albuma ’Feel the Arrow’ kod diskografske kuće Multi-records.

Sastav:
- Matjaž Predanič (vokal, klavijature)
- Bor Marolt (ritem gitara)
- Rok Marolt (solo gitara)
- Rok Piltaver (bas gitara)
- Jani Predanič (bubanj)

Objavljeno 20.12.2013.

Vremeplov

Izlazimo iz jednog nasilnog razdoblja u kojem su dominirale materijalističke vrijednosti i manipuliranje ljudskim životima zbog tzv. Viših ciljeva, a ustvari interesa različitih elita i ulazimo u doba u kojem će prevladavati duhovnost, tolerancija i nematerijalne vrijednosti.
Saša Antić (TBF), intervju za RiRock.com