Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Humanitarna akcija: ”I mi smo tu”

Humanitarna akcija: ”I mi smo tu”Božićni i novogodišnji blagdani nažalost su rijetka razdoblja kada se sjetimo da se svi naši problemi ne mogu mjeriti sa problemima onih koji nemaju osnovne stvari koje svi uzimamo zdravo za gotovo: dom i obitelj. Zato se Purgeraj uz Vašu pomoć kojoj se nadamo odlučio uključiti u humanitarnu akciju ”I mi smo tu” Kuće Trešnjevka za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Kuća Trešnjevka trenutno skrbi o 13-ero štićenika u dobi od 14 do 20 godina. Jedan štićenik polazi osnovnu školu, jedan školu za odrasle, dok osmero štićenika pohađa srednje strukovne škole na području Zagreba. Jedan korisnik nalazi se na doškolovanju, a jedna djevojka je studentica Ekonomskog fakulteta.

Za razliku od drugih humanitarnih akcija, oni ne traže novac već odjeću, obuću, školski pribor i druge potrepštine, koje vam možda više ni ne trebaju, a njima bi poslužile. Kako doznajemo od psihologice Kuće Trešnjevka, Sandre Žitković Bunčić, akcija ”I mi smo tu” pokrenuta je prvenstveno da bi se štićenicima osigurala što bolja i kvalitetnija briga.

U akciju se može uključiti tko god želi i svojim darom doprinijeti njihovom kvalitetnijem radu i skrbi o štićenicima. Važno je još jednom napomenuti da NE ŽELE novčane priloge već su sastavili popis stvari koje su im potrebne, a to su: higijenske potrepštine (šamponi, gelovi za tuširanje, dezodorani, losioni za njegu tijela, britvice za brijanje itd.), odjeću i obuću (i sportska oprema je dobrodošla), školski pribor, kućne potrepštine (ručnike, posteljinu, jastuke, poplune itd.), kućanske aparate i tehniku, ali i druge stvari poput ventila za radijatore, pa i prozora.

Ako imate nešto od navedenih stvari ili ste voljni izdvojiti novce i kupiti nekoliko potrepština sa liste, bili bi Vam beskrajno zahvalni. Sve što uspijete skupiti ili kupiti možete donjeti u Purgeraj svakim radnim danom (i subotom) i kontaktirati osoblje kluba koje će paket preuzeti i staviti ga na sigurno.

Neki za Božić žele novi mobitel, peti par traperica, putovanje, a sve što ova djeca i mladi ljudi žele su osnovne potrepštine za život i obrazovanje. Unaprijed Vam zahvaljujemo i nadamo se da ćete se odazvati u velikom broju kako bi ovim mladim ljudima stavili osmjeh na lice.

Objavljeno 20.12.2011.

Vremeplov

Znam što sam učinio za glazbu ali ne zovite me legendom. Zovite me - Miles Davis.
Miles Davis