Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Inner Terrestrialsa ”The Plague Tapes”

 Inner Terrestrialsa ”The Plague Tapes”Kraj je godine i stiglo nam je slatko iznenađenje, novi album naširoko omiljenih punk dubbera, ili dub punkera iz južnog Londona - Inner Terrestrials - uživo u CD izdanju, pod nazivom ”The Plague Tapes”.

U izvrsnoj live produkciji, album je snimljen uživo u Overdrive Studios Deptford u Londonu. Na njemu se bend dokazuje u odličnoj sviračkoj formi, u trenutnoj postavi, u kojoj je osnivački dvojac gitarista (J i Fran), kliknuo s novim bubnjarem Benom.

Na albumu se nalazi izbor od 16 pjesama, s ostvarenja koja su uslijedila nakon drugog albuma ”Escape From New Cross”, također snimljenog uživo, i objavljenog 1997. godine. Utoliko novi album uživo donosi ponajbolje uspješnice sa albuma ”X” (2003.), ”Tales of Terror” (2012.), i ”Heart Of The Free” (2021.), kao i s EP-a ”Enter The Dragon” (1999.).

Album izlazi pod kataloškim brojem PDV062, u suradnji s izdavačkim kućama Maloka, Mass Productions, General Strike (Francuska), Fire & Flames Music (Njemačka) i Warrior Charge Records (Italija).

Objavljeno 31.12.2022.

Vremeplov

Mislim da živimo u dosta, kako da se izrazim, deideologiziranom vremenu. To mora biti jasno, sve je bruto i neto, sve je zabava.
Mile Kekin (Hladno pivo)