Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Isle of MTV Malta Special

Isle of MTV Malta Special MTV Networks International, dio kompanije Viacom Inc. (NYSE: VIA, VIA.B), i Uprava za turizam Malte (Malta Tourism Authority - MTA) priopćili su da su obnovili svoje partnerstvo u organizaciji Isle of MTV, “lutajućeg” ljetnog muzičkog događaja, 30. lipnja 2011. Ovo je 5. godina i ovo je nastavak golemog uspjeha koncerata Isle of MTV Malta Special na trgu Il Fosos, u srcu prekrasnog, povijesnog glavnog grada otoka Valette.

Cilj ovog partnerstva je privući mlade putnike na Maltu, a turistički podaci Nacionalnog ureda za statistiku pokazali su 35-postotni porast posjeta mladih u dobi do 24 godine.

Koncert na otvorenom, spoj nastupa uživo i lokalnog okružja, bit će snimljen i montiran u 60-minutnu specijalnu emisiju koja će se prenositi preko 20 MTV-jevih kanala diljem Europe. Lista izvođača i nove informacije za koncert ovoga ljeta bit će objavljeni u proljeće 2011.

Parlamentarni tajnik za turizam, okoliš i kulturu Malte, poštovani dr. Mario de Marco, rekao je: “Sretni smo što smo produljili naš sporazum s MTV-jem za još jednu godinu. Tijekom proteklih godina, malteška vlada i malteški Ured za turizam pojačali su svoje napore da na tržištima prikažu Maltu kao živopisnu, trendi i privlačnu destinaciju za mlađe posjetitelje. Naše partnerstvo s MTV-jem dio je te strategije.
Rezultati za 2010., koje je ovaj tjedan objavio Nacionalni ured za statistiku, pokazali su znatno povećanje broja turista u dobi do 25 godina koji su odabrali Maltu za mjesto gdje će provesti svoj odmor. To dokazuje da su naši napori urodili plodom.”

“Naše trajno partnerstvo s malteškim Uredom za turizam, donijelo je četiri godine fantastičnih rezultata i za Maltu i za MTV i sretni smo što ćemo i ove godine dovesti Isle of MTV na Maltu. Ovaj međunarodni muzički događaj dao je novi zamah turizmu na Malti jer privlači vrlo specifičnu publiku, mlade zaljubljenike u glazbu, a tu populaciju nitko ne poznaje bolje od MTV-ja”, komentirao je Antonio Canto, viši dopredsjednik kompanije Viacom Brand Solutions, MTVNI. “U kombinaciji s našom stručnošću u pružanju cijelog spektra mogućnosti našim klijentima koji žele privući tu lukrativnu publiku, MTV je u mogućnosti upregnuti svoja linearna, online i zemaljska sredstva za emitiranje da pruži to i mnogo više. Nevjerojatno smo uzbuđeni što ćemo ovo ljeto prirediti još jedno senzacionalno izdanje Isle of MTV.”

Kao dio široke 360-stupanjske kampanje, Isle of MTV koncert bit će poduprt cjelogodišnjim marketinškim aktivnostima koje će biti usmjerene na podsjećanje na događaj, kao i na učvršćivanje MTV-jeva svjetski poznatog brenda i jedinstvenog pristupa u svijet mladih, da bi se utvrdila i promovirala pozicija Malte kao destinacije za odmor za mlade ljude.

Marketinške aktivnosti uključuju emitiranje novog spota branda, microsite posvećen događaju (koji će uključivati detalje o događaju i turističke informacije o Malti), aktivnosti na društvenim mrežama i on-air Isle of MTV VIP natječaj. Nadalje, MTV će krenuti s komplementarnim promocijskim tune-in spotovima da bi povećao napetost u iščekivanju događaja i showa po cijeloj mreži.

Događaj Isle of MTV Malta bit će pripremljen u produkciji Playmakera, poslovne jedinice tvrtke MTV Italia koja se bavi produkcijom svečanosti, događaja uživo, formata i drugih evenata. Uz to što su bili producenti prošlogodišnjeg koncerta Isle of MTV, Playmaker je također producirao dodjelu 2010 MTV EMAs u Madridu 7. studenoga 2010.

Tri otoka Malte smještena su u srcu Mediterana i nude beskonačnu listu zanimljivih iskustava; od lutanja uskim, zavojitim uličicama Mdine, plivanja pod zvijezdama u poznatoj Plavoj laguni ili ronjenja u spektakularnoj Modroj špilji u Gozu do cijelonoćnog partijanja u mnogim noćnim klubovima ili jednostavno bezbrižnog odmaranja na suncu.

Isle of MTV je vrhunac MTV-jeve ljetne muzičke scene i jedan je od najkul i najraznolikijih europskih muzičkih događaja na otvorenom koji se prenosi uživo. Ovo je 8. godina, a u franšizi su dosad nastupili David Guetta, Kid Rock, Kelis, The Scissor Sisters, Lady GaGa, The Black Eyed Peas, Snoop Dogg, Maroon 5, The Chemical Brothers, Enrique Iglesias, N*E*R*D, Shaggy, Garbage, Jazzy Jeff, Gorillaz, OneRepublic i Morcheeba.

Prethodne lokacije glavnog događaja Isle of MTV bile su Torre de Belém, Lisabon, Portugal (2002), Ile du Gaou, Six-Fours Les Plages, Francuska (2003), Tossa De Mar, Costa Brava, Španjolska (2004), Piazza dell Unita’ d’Italia, Trst, Italija (2005).Objavljeno 10.02.2011.

Vremeplov

Kada riječi utihnu glazba govori.
Hans Christian Andersen