Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Isle of MTV Malta Special

Isle of MTV Malta Special MTV Networks International, dio kompanije Viacom Inc. (NYSE: VIA, VIA.B), i Uprava za turizam Malte (Malta Tourism Authority - MTA) priopćili su da su obnovili svoje partnerstvo u organizaciji Isle of MTV, “lutajućeg” ljetnog muzičkog događaja, 30. lipnja 2011. Ovo je 5. godina i ovo je nastavak golemog uspjeha koncerata Isle of MTV Malta Special na trgu Il Fosos, u srcu prekrasnog, povijesnog glavnog grada otoka Valette.

Cilj ovog partnerstva je privući mlade putnike na Maltu, a turistički podaci Nacionalnog ureda za statistiku pokazali su 35-postotni porast posjeta mladih u dobi do 24 godine.

Koncert na otvorenom, spoj nastupa uživo i lokalnog okružja, bit će snimljen i montiran u 60-minutnu specijalnu emisiju koja će se prenositi preko 20 MTV-jevih kanala diljem Europe. Lista izvođača i nove informacije za koncert ovoga ljeta bit će objavljeni u proljeće 2011.

Parlamentarni tajnik za turizam, okoliš i kulturu Malte, poštovani dr. Mario de Marco, rekao je: “Sretni smo što smo produljili naš sporazum s MTV-jem za još jednu godinu. Tijekom proteklih godina, malteška vlada i malteški Ured za turizam pojačali su svoje napore da na tržištima prikažu Maltu kao živopisnu, trendi i privlačnu destinaciju za mlađe posjetitelje. Naše partnerstvo s MTV-jem dio je te strategije.
Rezultati za 2010., koje je ovaj tjedan objavio Nacionalni ured za statistiku, pokazali su znatno povećanje broja turista u dobi do 25 godina koji su odabrali Maltu za mjesto gdje će provesti svoj odmor. To dokazuje da su naši napori urodili plodom.”

“Naše trajno partnerstvo s malteškim Uredom za turizam, donijelo je četiri godine fantastičnih rezultata i za Maltu i za MTV i sretni smo što ćemo i ove godine dovesti Isle of MTV na Maltu. Ovaj međunarodni muzički događaj dao je novi zamah turizmu na Malti jer privlači vrlo specifičnu publiku, mlade zaljubljenike u glazbu, a tu populaciju nitko ne poznaje bolje od MTV-ja”, komentirao je Antonio Canto, viši dopredsjednik kompanije Viacom Brand Solutions, MTVNI. “U kombinaciji s našom stručnošću u pružanju cijelog spektra mogućnosti našim klijentima koji žele privući tu lukrativnu publiku, MTV je u mogućnosti upregnuti svoja linearna, online i zemaljska sredstva za emitiranje da pruži to i mnogo više. Nevjerojatno smo uzbuđeni što ćemo ovo ljeto prirediti još jedno senzacionalno izdanje Isle of MTV.”

Kao dio široke 360-stupanjske kampanje, Isle of MTV koncert bit će poduprt cjelogodišnjim marketinškim aktivnostima koje će biti usmjerene na podsjećanje na događaj, kao i na učvršćivanje MTV-jeva svjetski poznatog brenda i jedinstvenog pristupa u svijet mladih, da bi se utvrdila i promovirala pozicija Malte kao destinacije za odmor za mlade ljude.

Marketinške aktivnosti uključuju emitiranje novog spota branda, microsite posvećen događaju (koji će uključivati detalje o događaju i turističke informacije o Malti), aktivnosti na društvenim mrežama i on-air Isle of MTV VIP natječaj. Nadalje, MTV će krenuti s komplementarnim promocijskim tune-in spotovima da bi povećao napetost u iščekivanju događaja i showa po cijeloj mreži.

Događaj Isle of MTV Malta bit će pripremljen u produkciji Playmakera, poslovne jedinice tvrtke MTV Italia koja se bavi produkcijom svečanosti, događaja uživo, formata i drugih evenata. Uz to što su bili producenti prošlogodišnjeg koncerta Isle of MTV, Playmaker je također producirao dodjelu 2010 MTV EMAs u Madridu 7. studenoga 2010.

Tri otoka Malte smještena su u srcu Mediterana i nude beskonačnu listu zanimljivih iskustava; od lutanja uskim, zavojitim uličicama Mdine, plivanja pod zvijezdama u poznatoj Plavoj laguni ili ronjenja u spektakularnoj Modroj špilji u Gozu do cijelonoćnog partijanja u mnogim noćnim klubovima ili jednostavno bezbrižnog odmaranja na suncu.

Isle of MTV je vrhunac MTV-jeve ljetne muzičke scene i jedan je od najkul i najraznolikijih europskih muzičkih događaja na otvorenom koji se prenosi uživo. Ovo je 8. godina, a u franšizi su dosad nastupili David Guetta, Kid Rock, Kelis, The Scissor Sisters, Lady GaGa, The Black Eyed Peas, Snoop Dogg, Maroon 5, The Chemical Brothers, Enrique Iglesias, N*E*R*D, Shaggy, Garbage, Jazzy Jeff, Gorillaz, OneRepublic i Morcheeba.

Prethodne lokacije glavnog događaja Isle of MTV bile su Torre de Belém, Lisabon, Portugal (2002), Ile du Gaou, Six-Fours Les Plages, Francuska (2003), Tossa De Mar, Costa Brava, Španjolska (2004), Piazza dell Unita’ d’Italia, Trst, Italija (2005).Objavljeno 10.02.2011.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)