Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Izaberite pjesme koje će svirati Judas Priest u Beogradu

Izaberite pjesme koje će svirati Judas Priest u Beogradu Grupa Judas Priest koja će zajedno sa zemljacima iz Whitesnakea nastupiti u Beogradu 01.07.2011., dala je priliku svojim obožavateljima da predlože pjesme koje će bend izvoditi na ovogodišnjoj turneji.

Tijekom turneje nazvane “Epitaph”, za koju su članovi engleskog benda predvođeni pjevačem Robom Halfordom rekli da je posljednja, bend će nastupiti u najvećim svijetskim gradovima.
Na svom službenom sajtu su rekli kako žele svirati pjesme sa svih albuma i zatražili su pomoć obožavatelja pri odabiru pjesama.

“Planiramo svirati pjesme sa svakog albuma koji smo izdali u karijeri, zato nam recite koje su vaše omiljene pjesme i možda ćemo izabrati neke od njih”, stoji na sajtu.

Obožavatelji mogu napraviti popis svojih omiljenih pjesama po albumima i ostaviti ga u poruci na forumu.

Turneja “Epitaph” je započela 07.06.2011. u Nizozemskoj, a pjevač Halford je rekao kako očekuje da se turneja nastavi i u 2012. godini.

Veliku čast da nastupi na ovom spektaklu imaće i srpska rok grupa Atlantida, što dovoljno govori o kvaliteti ovog benda. Za sve one koji se žele više informirati o radu rok grupe Atlandida, saznajte sve detalje na www.atlantidaband.com.

Judas Priest je do sada izdao 16 albuma, a iako je ovu turneju najavio kao oproštajnu, bend će nastaviti sa snimanjem.

Whitesnake su posljednji put nastupali u Beogradu prije pet godina, na stadionu Tašmajdan, dok su Judas Priest otkazali koncert 2008. godine, predviđen u istom prostoru, zbog iznenadne bolesti gitariste Glenna Tiptona.

Judas Priest i Whitesnake će svirati u Beogradskoj areni, a cijene ulaznica iznose 28e, 32e i 35e i mogu se kupiti na blagajni Beogradske arene, u šoping centru “Ušće”, u Bilet centru, na blagajni Doma sindikata, “Gigstix” prodavnici u Novom Sadu i putem sajtova www.eventim.rs, www.gigstix.rs i www.tickets.rs.Objavljeno 29.06.2011.

Vremeplov

Bend nije ”grupa građana” koji imaju instrumente u rukama i sviraju - bend je grupa ljudi koji međusobno imaju muzičku i umjetničku kemiju, koji dišu zajedno u ritmu nečega što su zacrtali kao svoj izraz.
Vladimir Janković Džet , Intervju za RiRock.com