Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Je Veux koncertno predstavlja ”I Glow”

Je Veux koncertno predstavlja ”I Glow” Nagrađivani album “I Glow” koji potpisuje Je Veux, jedno od najboljih novijih diskografskih ostvarenja, dobio je vinilno izdanje, a koncertna promocija zakazana je u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u četvrtak 10. veljače 2022.

Debitantski album, iza kojeg stoji Željka Veverec svrstan je među najbolja glazbena ostvarenja 2020. Album je trijumfirao na nagradama Rock&OFF-a pokupivši onu za album godine, pjesmu godine, pop album i prasak godine, te osvojio Porina za najbolji album elektroničke glazbe.

“I Glow” pozicionirao je Je Veux kao jednu od najzanimljivijih autorica na ovim područjima, a fantastične recenzije album prate od objave. Nakon digitalnog i CD izdanja, i album je objavljen i na vinilu u izdanju LAA.

Ujedno, pjesmu koja otvara album, “The First Song”, prati i remix, a potpisuje ga nagrađivani producent Andrea Ljekaj, koji je za njega nominiran za remix godine za nagradu elektronske glazbe Elector.

Album “I Glow” kroz devet pjesama progovara o prijateljskim i ljubavnim odnosima, onima prema samoj sebi, kao i strahovima i idolima. Uz Željku Veverec, kao autoricu i pjevačicu, koja se prihvatila i gitare, na albumu je i njezina iskušana ekipa – Toni Starešinić na klavijaturama, Đuro Dobranić za bubnjevima i Igor Dorotić na trubi. Od glazbenih gostiju pridužili su joj se Matej Milošev na violončelu, Dean Melki na violini, Hrvoje Nikšić koji potpisuje efekte dok je za dodatnu elektroniku i efekte zaslužan Janko Novoselić.

Prilika za čuti kako zvuči jedno od najboljih novijih diskografskih ostvarenja je u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u četvrtak 10. veljače 2022.

Ulaz na koncert moguć je uz Covid potvrdu ili negativan test.

Ulaznice za koncert su u prodaji od 70 kn dok će na dan koncerta biti 80 kn. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i Entria, kao i online na www.eventim.hr i www.entrio.hr.

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Objavljeno 26.01.2022.

Vremeplov

Svirajte glazbu - ne instrument.
Nepoznat autor