Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jean Michael Jarre – Grad mu je pozornica

Jean Michael Jarre – Grad mu je pozornicaJean Michael Jarre 10.10.2011. u Areni : U muzičkom i kulturološkom smislu mnogi ga smatraju začetnikom elektronske muzike, sint-popa i New Age-a. Poznat je po tome da koncerte uglavnom izvodi na otvorenom uz prisustvo svijetla, lasera, vatrometa i najnovijih high-tech dostignuća.

Do danas je prodao 80 milijuna albuma i singlova. Početak karijere Jean Michael Jarrea obilježio je hit Oxygene koji je nastao 1970. godine, a tek 1976. godine postao dio njegovog prvog albuma. Potom nastaju prava muzička dijela – Geometry of Love, Aero, Aerozone, Chronology, Fishing Junks at Sunset…

U toku svoje dosadašnje karijere ovaj izvođač je održao niz spektakularnih koncerate, jako često sa milijunskom publikom (u Moskvi i Berlinu) i uz korištenje velikih zgrada, pa čak i cijelih gradova kao pozornica. Na turneje je do sada išao samo tri puta, prvi put po Kini 1981. godine i dva puta po Evropi tokom devedesetih godina.

U Beogradu je najavljen spektakl kakav do sada nije rađen, imajući u vidu da je na prvom svom koncertu u Beogradu 2008. sviran album ‘Oxygene’, biti će predstavljen cijelokupan rad ovog umjetnika tj. publika dobiva ‘The Best of koncert’ Jean Michael Jarrea. Poziv da ponovo održi koncert u Beogradu umjetnik je prihvatio s velikim oduševljenjem. Zbog velikog broja obožavalaca iz okolnih zemalja karata je ostalo još jako malo – zato požurite! Organizator ovog koncerta je Arena Beograd!

Ulaznice za koncert Jean Michel Jarrea u Beogradu:
Level 200 I category – 40 EUR
Level 200 II category – 30 EUR
Parter Gold – 50 EUR
Parter Silver - 40 EUR
Parter – 30 EUR

Objavljeno 25.09.2011.

Vremeplov

Mislim da nas uspjeh u osnovi uopće nije promijenio kao ljude. Isti smo luđaci kakvi smo bili na početku. Ne vidimo se ništa većima od naših fanova.
Kirk Hammett (Metallica)