Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kom3dija – Uspješna promocija albuma

Kom3dija – Uspješna promocija albumaPromocija albuma”Indijancu je bilo smešno” skupine Kom3dija se nastavlja nakon uspješne svirke u petak, 05.03. u Cafe baru Arcus u rodnom im gradu Čakovcu.

Dečki iz grupe Kom3dija krenuli su već sljedeće jutro, u subotu 06.03. na jednodnevnu mini turneju u Zagreb na kojoj su nastavili sa promocijom svoga prvijenca, albuma ”Indijancu je bilo smešno”.

Tako su već u podne dečki bili u Masarykovoj u Dallas Music Shopu gdje su pred vjernim fanovima zasvirali jednu po jednu pjesmu sa albuma. Na kraju se svirka produžila, te prerasla u pravi koncert - u dobrom raspoloženju i izvrsnoj atmosferi ”međimurski lepi dečki” odsvirali su na kraju i koju pjesmu više od onih sa albuma.

Nakon kratkog druženja sa fanovima, Kom3dija se uputila na probu za nastup koji su navečer imali u Cafe baru Kota. O atmosferi na koncertu nekoliko riječi nam je rekao pjevač i gitarist Kom3dija - Igor Baksa: ”Atmosfera je bila odlična. Prvi set je bio nešto laganiji, kao uvod, malo više blueserski, sjedili smo u barskim stolicama. Drugi set smo odbacili stolice da bi mogli skakati, što je dodatno oduševilo publiku. Okupljalo se sve više ekipe,... Na kraju se sve pretvorilo u etno-punk veselicu, ljudi su plesali, pjevali, kafić je bio pun...!”

Nakon ovog uspješnog vikenda Kom3dija ne staje već nastavlja sa turnejom, te ih možete poslušati u Čakovcu već 19.3. na otvaranju caffe bara Pictura, te 20.3. u klubu Prostor na koncertu koji je benefit za udrugu CeZaM, za spas Prostora.

Također, ovih dana je završeno i snimanje spota za singl ”Vrnula buš se” koji će uskoro osvojiti televizijske programe diljem Hrvatske.

Objavljeno 12.03.2010.

Vremeplov

Dogodilo se da imam sreće jer sam od svoje devete godine znala što želim da mi bude karijera.
Alanis Morissette