Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Lennyijev novi singl!

Lennyijev novi singl!Lenny Kravitz objavio je novi singl s albuma ’Black and White America’ koji promovira na trenutnoj turneji.

Pjesmu PUSH, kao i 15 ostalih pjesama na albumu, multitalentirani i nagrađivani glazbenik sam je napisao, producirao i aranžirao. Push je posljednja pjesma na albumu koja ga zatvara veselo intoniranim i optimističnim pogledom na budućnost.

Album je sniman u Parizu i na Bahamima. Kravitzov vokal i karakterističan stil sviranja gitare još jednom su pokazali kako glazbenik može iznenaditi nečim novim, a istovremeno ostati vjeran svom prepoznatljivom zvuku. Grammyem nagrađeni album Black and White America deveti je u njegovoj glazbenoj karijeri dugoj skoro 20 godina. Paralelno sa snimanjem albuma Lenny se na Bahamima odmorio, posvetio sam sebi i „napunio baterije“.

Želio je biti što više udaljen od današnjeg užurbanog i modernog svijeta, a što više u kontaktu s prirodom te je spavao u skromnoj kućici (prikolici!), a tehnologijom se koristio samo u zaista nužnim trenutcima. Zavodnika svjetskog glasa privlače prirodno lijepe žene koje nisu opterećene s uklapanjem u nametnute trendove i stereotip pa se, osim krajolikom, oduševio prirodnom ljepotom Bahamki.

Na trenutnoj „Black And White“ turneji nastupa u punom sjaju i u najboljoj kondiciji, a 17. 11.2011. dolazi nam u zagrebačku Arenu gdje ćemo moći čuti njegov najnoviji singl, izabrane pjesme s novog albuma, ali i presjek njegovih najvećih hitova.

Nježni akordi njegovih balada izmjenjivat će se sa žestokim rifovima gitare, usklađenim ritmom bubnjeva i pratnjom moćnog basa. Rock klasici s električnim naglaskom i pjesme s prizvukom raznih glazbenih žanrova stvorit će „šarenu“ atmosferu (usprkos „crno- bijeom“ imenu turneje)! I naravno, sve to će biti popraćeno dobro poznatim, sexy, zavodljivim, senzualnim i jakim glasom neponovljivog Lennya Kravitza. Na turneji po prvi puta uživo izvodi nove pjesme, a uživat ćete i u izvedbama njegovih najvaćih hitova.

Lenny Kravitz, jedan od najpopularnijih rock glazbenika nove generacije, 17.11.2011. nastupit će u Zagrebu kao jedinom gradu u regiji.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, a podijeljene u sljedeće kategorije:
Parter: 250 kn
Tribine: 300 kn
Lože: 600 kn

Objavljeno 06.11.2011.

Vremeplov

Ako i postoji cenzura jednostavno je zaobiđemo.
Adam Jones (Tool)