Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Meritas na 35. Večerima na Griču

Meritas na 35. Večerima na GričuGrupa Meritas je za povratak na Grič, u ponedjeljak 11.07.2016., pripremila glazbeno putovanje kroz svih pet postaja-albuma na koje će se „ukrcati“ publika koja ih prati sve ove godine, ali i neka nova lica kojima je upravo spoj Meritas i Klovićevih dvora kombinacija koja se ne propušta.

„Inače nas oduševljava ljepota i posebno kad je natopljena izvanvremenskim... Tako se osjećamo u Klovićevim dvorima, u Atriju koji nas, evo, dobroćudno prihvaća i ovo ljeto. Vraćamo mu se, zahvalne i nestrpljive da sa svojim glazbenicima zasviramo našoj publici. Lijepo je i što je organizator Večeri na Griču proširio priču, pa posjetitelj Klovićevih dvora taj dan može uživati u izložbi, a potom zaokružiti večer našim koncertom... Sjećamo se odlične atmosfere i nadamo se da ćemo je ponoviti ali i nadmašiti...“ – osvrnule su se Anita i Meri na najavljeni koncert.

Publika će se te srpanjske večeri na Griču podsjetiti na pjesme koje su obilježile glazbeno djelovanje grupe Meritas kao što su ’’Budim se’’, ’’Igra’’, Umjesto isprike, Odjednom ti, ali i njihovu najnoviju pjesmu ’’Pričaj mi’’.

Nova pjesma „Pričaj mi“ već nakon tjedan dana života u radijskom eteru ostavila je poseban trag pa je ovaj tjedan zasjala na 6. mjestu trenutačno najemitiranijih singlova u Hrvatskoj i označena je kao „najviši ulaz“.

Anitu i Meri na pozornici Atrija Klovićevih dvora pratit će redom osebujni glazbenici: Ivan Božanić, električna gitara, Mladen Munivrana, bas gitara, Tin Ostreš, bubanj i Zdeslav Klarić, električni piano.

Ulaznice za koncert su u prodaji po 80 kuna te 100 kuna za VIP sjedala, a mogu se kupiti preko sustava www.ulaznice.hr.
Organizator 35. Večeri na Griču je Koncertna Direkcija Zagreb

Objavljeno 20.05.2016.

Vremeplov

Otpor prema neprirodnim situacijama zapravo uvijek nosimo u sebi. Čovjek je slobodan kada ima izbora.
Pavica Čabrijan (Paraf), intervju za RiRock.com