Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Milemarker u Močvari!

Milemarker u Močvari!Američke legende synth-punk, emo i post-hardcore scene kasnih devedesetih Milemarker su nakon dugačke pauze ponovno aktivni, a jedanaest godina od posljednjeg albuma ”Ominosity” (2005., Eyeball / Stickfigure Records), ove godine izdaju novi, nazvan ”Overseas”, i to za Lovitt Records, etiketu koja je davne 2000. izdala i njihov ”Frigid Forms Sell”.

Fanovi izdanja iz ranih dvijetisućitih poput gorespomenutog ”Frigid Forms Sell” i ”Anaesthetic” će prepoznati kontinuitet u zvuku oštrih, agresivnih gitara, melodioznih vokala i glasnih klavijatura. S obzirom da Dave Laney, spiritus movens Milemarkera, trenutno živi u Njemačkoj, ”Overseas” je sniman u Hamburgu i Berlinu, a producirao ga je Greg Norman (Electrical Audio), koji je producirao bendove Russian Circles i Godspeed You Black Emperor! No, najvažnije u svemu tome je da novi album, umjesto pokušaja da se za stare fanove snimi još jedan album iz stare faze, ukazuje na obećavajući novi početak benda.

Milemarker su u svojoj karijeri dijelili pozornicu s bendovima poput Wire,Mission of Burma, At The Drive-In, The Hives, Thursday, Blood Brothers,International Noise Conspiracy, High On Fire, The Yeah Yeah Yeahs, Cave In, Les Savy Fav, Spoon, Monochrome, The Faint, The Locust i Hot Snakes te odsvirali preko tisuću koncerata, a uz takve reference, za očekivati je da će i ovaj koncert biti izvanredan.

Objavljeno 10.10.2016.

Vremeplov

Osjećam kao da se uvijek borim da se ne ponovim.
Billy Corgan (The Smashing Pumpkins)