Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Milemarker u Močvari!

Milemarker u Močvari!Američke legende synth-punk, emo i post-hardcore scene kasnih devedesetih Milemarker su nakon dugačke pauze ponovno aktivni, a jedanaest godina od posljednjeg albuma ”Ominosity” (2005., Eyeball / Stickfigure Records), ove godine izdaju novi, nazvan ”Overseas”, i to za Lovitt Records, etiketu koja je davne 2000. izdala i njihov ”Frigid Forms Sell”.

Fanovi izdanja iz ranih dvijetisućitih poput gorespomenutog ”Frigid Forms Sell” i ”Anaesthetic” će prepoznati kontinuitet u zvuku oštrih, agresivnih gitara, melodioznih vokala i glasnih klavijatura. S obzirom da Dave Laney, spiritus movens Milemarkera, trenutno živi u Njemačkoj, ”Overseas” je sniman u Hamburgu i Berlinu, a producirao ga je Greg Norman (Electrical Audio), koji je producirao bendove Russian Circles i Godspeed You Black Emperor! No, najvažnije u svemu tome je da novi album, umjesto pokušaja da se za stare fanove snimi još jedan album iz stare faze, ukazuje na obećavajući novi početak benda.

Milemarker su u svojoj karijeri dijelili pozornicu s bendovima poput Wire,Mission of Burma, At The Drive-In, The Hives, Thursday, Blood Brothers,International Noise Conspiracy, High On Fire, The Yeah Yeah Yeahs, Cave In, Les Savy Fav, Spoon, Monochrome, The Faint, The Locust i Hot Snakes te odsvirali preko tisuću koncerata, a uz takve reference, za očekivati je da će i ovaj koncert biti izvanredan.

Objavljeno 10.10.2016.

Vremeplov

Da li sam bio kod psihijatra? Ne, mada sam siguran da me smatraju zanimljivim slučajem. Kad god ih slučajno sretnem postavljaju mi mnoga pitanja.

Neil Young