Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi klub u Zagrebu - Metropolis club

Novi klub u Zagrebu - Metropolis clubPrema razgovoru sa managerom kuba, Rokom Stanićem, saznali smo više o novootvorenom klubu u Zagrebu na adresi Avenija Dubrovnik 10...

Metropolis club je potpuno novi klub u Zagrebu, modernog dizajna interjera i smješten ispod razine zemlje. Njegovo uređenje je rokerskog štiha i prilično velike kvadrature, riječ je o čak 800 m2.

Detalji su jasno vidljivi u klubu, sa atraktivnim fotografijama poznatih svjetskih glazbenika osvijetljeni led rasvjetom koji daju poseban šarm kao i detalji na zidovima „ zubčanici“ koji odražavaju tvornicu dobre zabave preko noći i dana.

Metropolis club radi kao i dnevni caffe bar svakim danom u kojem na osam kvalitetnih biljarskih stolova možete odigrati partiju biljara.

Večernji program će biti aktivan tokom cijelog tjedna a u glavnom aspektu su petak i subota sa različitim programima: bendovi, klubski Dj, veliki koncerti, tematske večeri I ostalo.

Uz program za goste klub nudi i mogućnost organizacije: rođendana, momačkih, djevojačkih večeri te promocije albuma, domjenke i dr. vrsta proslava.

Od početka otvaranja kluba i već od ovoga vikenda možete očekivati prvu svirku benda Yellow Submarine, u petak 21.06.2013. s početkom u 22:00 uz pristupačne cijene, kao i u subotu kada vas očekuje klubski DJ u štihu rock glazbe do jutarnjih sati.


Objavljeno 20.06.2013.

Vremeplov

Pišem pjesme o stvarnim stvarima. Tema diktira raspoloženje i sve kreće od toga.
John Mayall