Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi singl: Sebastian Doe - Isabelle

Novi singl: Sebastian Doe - IsabelleNakon debitantskog albuma ”Novo zdravlje dolazi” zarazne pjesme ”Bic” i suradnje s grupom ”U pol’9 kod Sabe” na singlu ”Ljubavna pjesma” zagrebački poluakustični autorski glazbeni sastav Sebastian Doe predstavlja ”Isabelle”.

Riječ je o sentimentalnoj pjesmi koju Ivan Petranović, vokal i frontmen Sebastian Doe-a, posvećuje popularnoj francuskoj pjevačici i kantautorici Zaz (Isabelle Geffroy), koja je njegova velika inspiracija.

Autor glazbe je Ivan Petranović, koji je s Rodolpheom Sudonom napisao i tekt, snimanje, miks i mastering potpisuje Dražen Gavrilović iz ”Pod.room” studija koji je snimio i bas gitaru, Magda Mas je svirala klarinet, Domagoj Holjevac Lima bubnjeve i zvečke, Marijana Jakšić bisernicu, a Ivan Petranović akustičnu i električnu gitaru te vokalne dionice.


Objavljeno 14.10.2015.

Vremeplov

... Sranja proizvodi i svakodnevni pritisak na ljudsko biće, borba za opstanak i status. Surovi kapitalizam i nedostatak suosjećanja među ljudima, te gubitak osnovnih ljudskih i moralnih parametara. Možda. A možda i ne.To samo Bog zna.
Dino Šaran (Letu Štuke)