Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Omiš guitar fest 2013.

Omiš guitar fest 2013.Ovaj tjedan održava se najveći regionalni gitaristički festival po broju natjecatelja - Omiš guitar fest 2013. Ovaj festival počinje 18.04. a trajat će do 20.4.2013. godine pod pokroviteljstvom predsjednika RH gospodina Ive Josipovića, grada Omiša i uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, te Splitsko dalmatinske županije.

Organizatori ponosno ističu da su do sada prijave natjecatelja stigle iz dalekog Nepala, Meksika, Norveške, Rusije, Austrije, Njemačke, Danske, Rumunjske, Italije, Srbije, Poljske, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske. Očekuje se ukupno dolazak preko 130 natjecatelja iz cijelog svijeta.

Prvog dana, 18. 04. u 20:00 je svečano otvaranje Omiš guitar festa u restoranu Ribnjak kampa Galeb uz nastupe Brune Mičetića, Mladena Pecovića, Branka Bogunovića - Piffa, Ivana Mihaljevića, Dragomira Herendića Dragiannia, Josipa Pešuta i mnogih drugih poznatih osoba iz javnog života, a sav prihod od ulaznica ide udruženju Agape kao pomoć za djecu sa invaliditetom.

Ovom prilikom bit će otvorena i izložba rock fotografija djece oboljele od celebralne paralize iz Udruženja Srce iz Splita koja će nastupiti u samom programu otvaranja uz mnogobrojne goste i poznate osobe iz javnog života.

U okviru otvaranja održat će se i super finale u kategoriji električne gitare i discipline glas i gitara. Također, prvog dana festivala, organizirat će se i modna revija gitara i nakita mlade omiške dizajnerke De Lene i modne marke Galeb.

Drugog dana festivala, 19. 04., u 19:00 održat će se Gala koncert klasične gitare na kome će nastupiti Darko Bageski, Vojin Kocić, Duo Cerović - Krivokapić , te kvartet Laurum. Nakon koncerta predviđeno je druženje uz dalmatinsku večer u Gusarskoj konobi.

Trećeg dana, 20.04. je svečano zatvaranje festivala u hotelu Plaža uz nastup Barcelona flamenco - Puchero & group, a nakon toga sljedi opuštajuća jazz atmosfera uz sastav Repassage iz Splita u Gusarskoj konobi.

Objavljeno 18.04.2013.

Vremeplov

Nikad se nisam bojao miješanja privatnog i poslovnog...
Robert Ferlin, novinar i voditelj (Radio Rijeka)