Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Peter Gabriel – Turneja “Back To Front” u Beogradu

Peter Gabriel – Turneja “Back To Front” u Beogradu”Back To Front ” turneja startala je u Americi početkom 2012. godine i dobila fantastične kritike i od fanova i od glazbenika.

Peter Gabriel ponovno je okupio staru postavku benda tako da će uz njega na turneji nastupati : čarobnjak na basu Tony Levin, gitarist David Rhodes, klavijaturist David Sancious i bubnjar Manu Katche.

”Bilo je vrlo čudno a tako poznato , kada smo se ponovno okupili. Zanimljivo je kako se odnosi samo nastavljaju , bez obzira koliko je vremena prošlo, jedino se čini da smo sada malo mudriji. Ali ne bih se ni u to kladio.” - Izjavio je Peter Gabriel.

Ulaznice za koncert u Kombank Areni , 05.10.2013. su u prodaji po cijenama od 29e do 55e i mogu se naći na svim prodajnim mjestima CS Eventima kao i na blagajnama : Kombank Arene , Biljet središta Beograda , Doma omladine , ” Ušće ” Shopping centra i putem sajtova : www.kombankarena.com i www . eventim.rs

Objavljeno 01.10.2013.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com