Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Povoljnije ulaznice za Exit do 15. 01.

Povoljnije ulaznice za Exit do 15. 01.Aktualne, povoljnije cijene ulaznica za nadolazeći Exit Festival bit će na snazi do ponoći s četvrtka 15., na petak 16.01. 2015.

Trenutna cijena Exit Avanture, koja uključuje festivalsku ulaznice za Exit i Sea Dance Festival iznosi 459 kn na prodajnom mjestu, odnosno 474 kn pri kupovini online.

Od petka 16.01., cijena Exit Avanture raste na 549 kn pri kupnji na prodajnom mjestu, odnosno 559 kn pri kupovini online.
Cijena festivalske ulaznice za Exit iznosit će 459 kn (prodajno mjesto), odnosno 474 kn (online).
Sve ostale cijene – festivalska ulaznica za Sea Dance te kampovi – ostaju nepromijenjeni.

Oni koji kupe komplet ulaznica Exit Avantura uz kartu za Exit Festival dobivaju ulaznicu za Sea Dance Festival potpuno besplatno, uz uvjet registracije za Sea Dance, koja će se vršiti putem stranice www.gigstix.com od 1. do 31.05. 2015.

Petnaesti rođendan najboljeg europskog festivala proslavit će se u velikom stilu: EXIT festival bit će održan od 9. do 12.07. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dok će drugi po redu Sea Dance Festival biti održan od 16. do 18.07. na plaži Jaz u Crnoj Gori.

Prvi najavljeni izvođači su: Motorhead, Eagles Of Death Metal, Škrtice, Goblini i Eyesburn, zatim Chris Liebing i Adam Beyer, kultni detroitski tandem Octave One i sve popularniji predstavnici poznate Beyerove „Drumcode“ etikete, Nicole Moudaber i Joseph Capriati te domaća podrška - Dejan Milićević, Marko Milosavljević i Lea Dobričić.

Objavljeno 13.01.2015.

Vremeplov

Moram imati vremena za vježbanje, za skladanje, i vremena za sebe. Također moram naći vremena za život... Nije to tako lako, brate. Ali pokušavam pronaći sreću, i biti sretan iznutra, jer je to veoma važno.
Tommy Emmanuel