Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Povratnički album Marilyn Mansona “Born Villain” među top 10 najprodavanijih

Povratnički album Marilyn Mansona “Born Villain”  među top 10 najprodavanijihNa IQ Music festivalu koji će se održati 09.06. u Beogradskoj areni uz podršku Jelen Live-a, očekuje vas veliki broj iznenađenja. Jedno od njih svakako će biti nastup kontroverznog umjetnika Marilyna Mansona, koji će prisutnima na IQ Music festivalu predstaviti novi album “Born Villain” koji se za manje od dva tjedna od objavljivanja, našao u prvih deset najprodavanijih na Bilboardovoj listi.

Spomenuti album, obilježio je povratak Marilyna Mansona u velikom stilu na muzičku scenu. “Born Villain” već je prodan u preko 39 tisuća primjeraka. Inače, ovo je njegov sedmi album koji se nalazi u top 10 najprodavanijih.

U nedavnom intervjuu datom povodom objave novog albuma, Manson je izjavio da je inspiraciju za “Born Villain” našao u drami ”Macbeth” Williama Shakespearea i zbirci pjesama”Cvijeće zla” francuskog pesnika Charlesa Baudelairea.

Iako je naglasio da mu namjera nikada nije bila da šokira ljude, Manson priznaje da svojim novim albumom pokušava isprovocirati i zbuniti ljude kako bi ih potaknuo na razmišljanje. Kontroverzni umjetnik “Born Villain” vidi kao način da pomakne ljude i natjera ih da nešto osjećaju.

„Umjetnost kaosa i zbunjivanja je način da se ljude navede na razmišljanje, način da se stvori katalizator za promjene.”

Podsećamo vas da je IQ Music novi muzički festival, koji pokreću Arena Beograd i Beogradska Kulturna Mreža uz podršku Jelen Live i na kojem će se predstaviti više različitih izvođača, kako iz regije, tako i sa internacionalne muzičke scene. Pored Mansona, nastupiti će Laibach, Dirty Vegas, Mizar i Block Out.

IQ MUSIC je pružio priliku i mladim, neafirmiranim izvođačima da nastupe na bini u Beogradskoj areni. Sve numere koje su pristigle putem natječaja nalaze se u video galeriji strane facebook.com/iqmusicfestival, a o finalistima se odlučuje preko broja lajkova koje su uspile sakupiti.

Ulaznice po cijenama od 29e i 30e tribine u prodaji su na sljedećim prodajnim mjestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Card servis prodajna mjesta, Eventim prodajna mjesta, Ušće Shopping centar. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs, www.tickets.rsObjavljeno 02.06.2012.

Vremeplov

Mislim da nije dobro kad osoba ima stav da je potrebno biti bogat kako bi imala samopoštovanja.
Tom Petty