Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Predstavljamo: Mighty Zazuum!

Predstavljamo: Mighty Zazuum!Mighty Zazuum je bend koji dolazi iz Pule, a okuplja petero glazbenika koji svoju priču mogu započeti sa samim nazivom benda.

Naziv benda nije tek obična intriga, već se veliki značaj pridaje Zazuumu - magarcu poznatom ljubiteljima animiranih filmova iz 60-ih godina prošlog stoljeća. Naime, Zazuum je magarac simpatične i vesele naravi koji se otkači kad ga netko potegne za rep te nakon toga nastupa kaos koji je prouzročen magarećim ritanjem.

Glazba koju sviraju ima svoj korijen u staroj školi. Povukli su zvuk progresivnog rocka, a psihodelija 60-ih i 70-ih godina čini jedan od potpornih stupova glazbene konstrukcije. Međutim, svoj izričaj su prošarali i modernijim zvukovima koji im daju određeni ambijentalan štih. Samo neki od utjecaja koji su ostavili pečat na njihovo stvaranje su bendovi poput Mars Volte, Kyussa i Toola.

Osim glazbom, bend je povezan i zajedničkom filozofijom. Pored simpatija koje gaje prema već spomenutom magaretu, uz ljubav prema glazbi, vežu ih i promišljanja koja uranjaju u teorije velikih zavjera, antiglobalizam koje glazbeno i tekstualno obrađuju u svom radu.

Bend intenzivno radi na završavanju svog prvog albuma koji će sadržavati 8 pjesama. Više detalja o svemu donosimo uskoro, ostanite na vezi!

Mighty Zazuum se odnedavno pridružio popisu glazbenika Geenger obitelji.

Objavljeno 23.02.2015.

Vremeplov

U Hrvatskoj je daleko bolji standard nego u Bosni, socijalna država tu kol’ko tol’ko funkcionira, ali ljudi su isfrustrirani jer su do sada trebali brojati eure a broje - dlake.
Edo Maajka, intervju za RiRock.com