Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Predstavljamo: Mighty Zazuum!

Predstavljamo: Mighty Zazuum!Mighty Zazuum je bend koji dolazi iz Pule, a okuplja petero glazbenika koji svoju priču mogu započeti sa samim nazivom benda.

Naziv benda nije tek obična intriga, već se veliki značaj pridaje Zazuumu - magarcu poznatom ljubiteljima animiranih filmova iz 60-ih godina prošlog stoljeća. Naime, Zazuum je magarac simpatične i vesele naravi koji se otkači kad ga netko potegne za rep te nakon toga nastupa kaos koji je prouzročen magarećim ritanjem.

Glazba koju sviraju ima svoj korijen u staroj školi. Povukli su zvuk progresivnog rocka, a psihodelija 60-ih i 70-ih godina čini jedan od potpornih stupova glazbene konstrukcije. Međutim, svoj izričaj su prošarali i modernijim zvukovima koji im daju određeni ambijentalan štih. Samo neki od utjecaja koji su ostavili pečat na njihovo stvaranje su bendovi poput Mars Volte, Kyussa i Toola.

Osim glazbom, bend je povezan i zajedničkom filozofijom. Pored simpatija koje gaje prema već spomenutom magaretu, uz ljubav prema glazbi, vežu ih i promišljanja koja uranjaju u teorije velikih zavjera, antiglobalizam koje glazbeno i tekstualno obrađuju u svom radu.

Bend intenzivno radi na završavanju svog prvog albuma koji će sadržavati 8 pjesama. Više detalja o svemu donosimo uskoro, ostanite na vezi!

Mighty Zazuum se odnedavno pridružio popisu glazbenika Geenger obitelji.

Objavljeno 23.02.2015.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)