Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prepucavanje među članovima Nightwisha?

Prepucavanje među članovima Nightwisha?Bivša pjevačica Nightwisha, Anette, dala je opsežan intervju za finski časopis „Me Naiset“ („Mi žene“)...

U intervjuu je otkrila da su je dečki iz Nightwisha izbacili kao i njenu prethodnicu Tarju. Annete je progovorila o lošim odnosima unutar benda tvrdeći kakoje musški dio benda bio taj koji je donosio sve odluke i otkrivajući kako je nijedan od njih nije došao posjetiti u bolnicu u Denveru kada se razboljela tijekom turneje.

Naravno da se nakon njenog intervjua javio i prozvani muški dio Nightwisha tvrdeći da jeintervjuu pun neistina i kleveta te da nije istina da je izbačena iz benda zbog bolesti i trudnoće. Nadalje kažu da su bili spremni naći zamjensku pjevačicu, no da je Anette od te ideje odustala. Dečki su Anette poručili da su e-mailovi na sigurnom i da ne žele više komentirati tu temu te se potpisali s „dečki iz Nightwisha“.

Objavljeno 24.12.2013.

Vremeplov

Johnny Cash je jedan od rijetkih koji će proći kroz ”veliko bijelo svjetlo”. Kako vrijeme bude prolazilo postat će daleko važniji od ove glazbene industrije.
Dolly Parton