Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prijave za 4.Omiš Guitar Fest

Prijave za 4.Omiš Guitar Fest”Gitara je život!”, a život je na Omiš Guitar Fest-u! poznati je slogan najvećeg međunarodnog gitarističkog festivala u regiji koji će se održati od 18. do 20.04. 2013., pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske dr.sc. Ive Josipovića i Grada Omiša uz potporu Ministarstva kulture, u gradu na ušću Cetine.

Započele su i prijave za 4.Omiš Guitar Fest, a prema riječima organizatora već su pristigle prijave iz Rusije, Poljske, Makedonije, Srbije, BiH i Hrvatske. Ove godine očekuje se preko 200 natjecatelja iz cijelog svijeta koji će pokazati svoje umijeće na električnoj i klasičnoj gitari te se boriti za rekordni nagradni fond u iznosu od preko 70.000,00kn.

Kako biste postali dio Omiš Guitar Festa, pozivamo vas da pošaljete svoje aplikacije na internetsku adresu Festivala http://www.omisguitarfest.com/ do 05. travnja 2013. i na taj način sudjelujete u ovom iznimno zanimljivom i vrhunskom doživljaju gitare.

Domaćini pripremaju i izrazito bogat koncertni i zabavni program uz najveće majstore gitare, a kako nam obećavaju organizatori uskoro izlaze u javnost sa detaljnim programom.

Objavljeno 22.02.2013.

Vremeplov

Kad se baviš kreativnom umjetnošću, ne vraćaš se u nešto što si već napravio, nego pokušavaš stalno raditi nešto novo, biti što raznovrsniji. Za to nema granica ako radiš ispravno.
Joey Castillo (Queens Of The Stone Age)