Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Proslava 3. rođendana Good Vibrationsa!

Proslava 3. rođendana Good Vibrationsa!U aktualnoj sezoni rock program Good Vibrations imat će jednom mjesečno izdanja koja neće bit koncertno obojena, ali će biti vezana uz glazbu i ono što promovira na mnoge druge načine od samih svojih početaka.

Na završetku cjelotjedne proslave 3. rođendana Good Vibrationsa u srijedu, 14. 10., održat će se panel diskusija „Tko gasi glazbu u hrvatskim medijima?“, zatim mali glazbeni buvljak s nekoliko izlagača – Dirty Old Shop, Pitsome Merchandise, Croatia Records i Dallas Records, te stoner/alt rock/grunge slušaonicu s DJ Knežom i DJ Markanom. Početak je u 20h u Vintage Industrial Baru, a upad je besplatan.

Na premijernoj panel diskusiji programa Good Vibrations pod nazivom„Tko gasi glazbu u hrvatskim medijima?“ analizirat će se stanje u medijima koji su više ili manje vezani za glazbu. Je li važnija dobra pjesma ili dobar PR? Zašto je turbofolk sve popularniji iako ga nema u medijima? Može li danas svatko biti glazbeni novinar? Zašto u mainstream medijima nema mjesta za alternativnu glazbu?

Na ova i druga bitna pitanja vezana uz temu odgovarat će panelisti: Maja Lazić (Perun.hr),
Martina Validžić (HRT), Krešimir Blažević (Muzika.hr), Dubravko Jagatić (Nacional,HRT), Mislav Miličević (Radio Student, SoundGuardian) i moderator Perica Štefan. Publika će po završetku dikusije također moći sudjelovati sa svojim pitanjima i komentarima.

Za itekako povoljne cijene moći ćete nabaviti sve navedeno u sferi rock’n’rolla s naglaskom na alternativnu scenu koja se kroz ovaj program potiče i pokušava predstaviti u što boljem svjetlu. Očekujte zanimljive akcije, ponude, a i sudjelovanje navedenih aktera – Dirty Old Shopa, Pitsomea, Croatia Recordsa i Dallas Recordsa - u nagradnim igrama.

Dakle, stoner, alt rock i grunge su jamstvo da dobre glazbe neće nedostajati. Queens Of The Stone Age, Foo Fighters, Nirvana, Soundgarden, Green Day, Offspring, Kyuss, Clutch, Alice In Chains, Orange Goblin, Stoned Jesus, Primus, Oasis…

Objavljeno 12.10.2015.

Vremeplov

Ovo što se sada događa je video rock, moglo bi se reći ”You Tube rock”, i to se događa već duže vrijeme, a bavi se više tim nekim ukrasima nego - suštinom stvar.
Koja (Disciplin A Kitschme)