Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Proslavite rođendan Boba Marleya!

Proslavite rođendan Boba Marleya!U petak 08.02.2013. slavimo 68-mi rođendan Bob Marleya uz svirku Brain Holidaysa i njihovih gostiju koji izvode najveće hitove oca reggaea...

Brain Holidays odlučili su se svoj tradicionalni koncert po prvi puta zasvirati u Hard Place-u i prirediti tulum kakav i dolikuje kralju reggae-a. Ovi koncerti s dugogodišnjom tradicijom poznati su po odličnoj atmosferi, vrhunskoj svirci i redovito rasprodanim dvoranama. Navucite smješak i pridružite nam se i ove godine uz Marley-eve reggae klasike u Hard Place-u, uz projekciju na velikom platnu i reggae party.

Da je dovoljno poživio legendarni Bob Marley, najznačajniji reggae glazbenik svih vremena, ove godine bi napunio šezdeset osam i vrlo vjerovatno još uvijek putovao svijetom i donosio svim fanovima svoju sjajnu glazbu i „vibru“. Nažalost Bob Marley već više od 30 godina nije sa nama, ali njegova glazba još i danas živi i osvaja srca mnogih novih fanova.

„Otac reggae zvuka“ ostavio je iza sebe bezbroj nezaboravnih pjesama koje i nakon tridesetak godina zvuče fenomenalno. U petak 08.02. podsjetit ćemo se na „No Woman No Cry“, „I Shot The Sheriff“, „Exodus“, „Could You Be Loved“ i mnoge druge koje će nam odsvirati Brain Holidays u svojoj mnogobrojnoj postavi.

Ulaznice će biti u prodaji samo na ulazu u klub na dan koncerta po cijeni od 40 kuna.

Objavljeno 01.02.2013.

Vremeplov

Među mnogim stvarima po kojima je Rijeka posebna, riječka glazbena scena zauzima veliko i važno mjesto. Ona nije samo stvar glazbe, ona je postala dio riječkog stila života i načina razmišljanja.
Vojko Obersnel, gradonačelnik Rijeke