Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prvi album Greaseballsa najprodavanije izdanje u Hrvatskoj

Prvi album Greaseballsa najprodavanije izdanje u HrvatskojZagrebački rockabilly bend Greaseballs nakon 25 godina, napokon je dočekao objavu svog prvog, istoimenog albuma i već se našao na prvom mjestu tjedne top-liste prodaje koju donosi Hrvatska diskografska udruga.

Bend su u drugoj polovici ’80-ih godina u Zagrebu osnovali tinejdžeri Davor Viduka (Kawasaki 3p, Kojoti, Majke, Pips Chips & Videoclips), Danilo Šerbedžija, Vjeran Plavčić i Arsen Novak, kojeg danas mijenja Ivica Ico Dajak.

Promocija albuma uz kratki akustični koncert i druženje s fanovima i medijima održana je na dan objave albuma u Dancing Bear shopu u Zagrebu. Prava koncertna promocija dugo očekivanog albuma prvijenca, održat će se pak 05.11. u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, do kada bi se u prodaji trebao pojaviti i vinil albuma.

U kategoriji stranih izdanja na prvo mjesto smjestio se ’Chapter i Verse’ Brucea Springsteena, drugi je box set Davida Bowieja ‘Who can I be now? (1974 – 1976)’, a nakon tri tjedna na prvom mjestu, treći je ovoga puta ’Skeleton Tree’ Nicka Cavea & The Bad Seedsa.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Objavljeno 14.10.2016.

Vremeplov

Ne osjećam da je ijedna glazbena forma iznad mene u smislu da je ne razumijem ili da mi se ne sviđa bar neki njen dio...
Elvis Costello