Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prvo Hrvatsko takmičenje bubnjara

Prvo Hrvatsko takmičenje bubnjara26.02.2011. u Budimpešti će se održati natjecanje za najboljeg bubnjara Istočne Europe. Hrvatska šalje svog predstavnika, a izabrat ćemo ga na prvom hrvatskom bubnjarskom natjecanju koje će se održati u poznatom zagrebačkom klubu Hard Place posljednjeg vikenda siječnja i u prvom vikendu veljače 2011. godine. Svi bubnjari koji se prijave (dobrodošli su profesionalci i amateri) imati će priliku predstaviti svoje tehničko znanje, preciznost u sviranju te groove izražaj u vremenskom periodu od 5 do 15 minuta.

Žiri od poznatih glazbenika i bubnjarskih znalaca izabrati će pobjednika natjecanja u Hard Placeu koji će osvojiti Rolandov Ritam Coach elektronski bubanj u vrijednosti od 1.879 kuna, te priliku da predstavlja Hrvatsku na natjecanju u Budimpešti.

Ukoliko osvoji pobjedu i u Budimpešti postati će vlasnik bubnjeva Roland TD9KX u vrijednosti 17.000 kuna. Na takvom kompletu (Roland TD9kx bubnjevima) održati će se takmičenje u Budimpešti, te će iz tog razloga i u Zagrebu bubnjari izvesti svoj performens najprije na akustičnim, a zatim na elektronskim Roland bubnjevima.

Oni koji ne posjeduju vlastiti komplet elektronskih Roland bubnjeva mogu se s istim upoznati i na njima prakticirati za nastup u prodavaonicama Mega Muzike u Osjeku, Splitu, Rijeci i Zagrebu.(Adrese prodavaonica na www.megamuzika.hr) gdje će ih osoblje uputiti u glavne karakteristike bubnjeva i omogućiti im termine za vježbu istih.

Svi koji se prijave, a dolaze izvan Zagreba imat će plaćene putne troškove u iznosu vrijednosti povratne autobusne, odnosno karte vlaka.

Za sve dodatne informacije i detalje oko takmičenja nazovite na info telefon: 098/482 880.

Prijave se zaprimaju zaključno sa 20.01.2011. na mail: Art_centar@hi.t-com.hr

Objavljeno 14.01.2011.

Vremeplov

Nakon tišine, ono što najbolje izražava neizrecivo je - glazba.
Aldous Huxley