Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

PUP dolazi u Močvaru!

PUP dolazi u Močvaru!Najjači indie emo naočalaški bend u posljednjih 10 godina dolazi u Močvaru - kanadski PUP...

Bend je osnovan 2010. godine u Torontu pod imenom Topanga,da bi se 2013. preimenovali u PUP - akronim od ”pathetic use of potential”, kako je sviranje u bendu nazvala baka frontmana Stefana Babcocka. No, već prvim, eponimnim albumom PUP su pokazali da se baka itekako prevarila i da imaju štošta za pokazati, kao utjecaje su naveli Weezer, Built to Spill, Weakerthanse i Hot Snakese te hrabro stali na branik agresivnog nezavisnog rocka!

Tri godine kasnije uslijedio je drugi, još bolji album ”The Dream is Over”, naslova inspiriranog Stefanovim problemima s glasnicama, koji su skoro uzrokovali kraj benda, no srećom, sve je završilo dobro i PUP su mogli nastaviti s onime što rade najbolje.

Ove su pak godine nadmašili same sebe i objavili genijalni ”Morbid Stuff”! Čest je slučaj da bendovi do trećeg albuma pokazuju znakove zamora materijala i bezidejnosti, no PUP su na ovom albumu otišli u drugu krajnost - ”Morbid Stuff” im je najzreliji, najbolji i najjači album dosad - bučna, zajedljiva i duhovita oda nihilizmu i depresiji.

Osim što snimaju izvrsne albume, PUP uživo zaista gaze - Uprava garantira, gledali smo ih u Beču prošle godine. No, ni ne čudi da su uživo nevjerojatni jer su na turneji konstantno - samo ove godine imaju tri europske turneje, proljetna je bila u potpunosti rasprodana, a gotovo je sigurno da će se rasprodati i ona jesenska. Za ljetnu ćemo još vidjeti. Također, malo koji indie rock bend toliku pažnju posvećuje spotovima - svaki im je malo remek-djelo, a nije naodmet spomenuti i da je u par njih glumio i mladi Finn Wolfhard iz Stranger Thingsa.

Uglavnom, znamo da je ljeto, da imate planove i da je datum potencijalno nezgodan, ali vam unatoč tome preporučamo da 10.8. dođete do Močvare kako god znate i umijete jer je, bez ikakvog pretjerivanja, ovo koncert koji se zaista ne propušta.

Upad u pretprodaji: 80 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 100 KN.

Pretprodajna mjesta: entrio.hr/outlets


Objavljeno 08.07.2019.

Vremeplov

Nikad neću biti sluga, ali nikad ni gospodar!
Zoran Štajdohar Zoff (Grč), intervju za RiRock.com