Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Raskošan klupski koncert

Raskošan klupski koncertSudeći po produkciji s kojom M83 dolaze njihov zagrebački koncert, 05.06. u Tvornici kulture bit će vjerojatno produkcijski najraskošniji klupski koncert koji je Zagreb doživio unazad nekoliko godina.

Ne pamtimo kada je posljednji put jedan band na klupskoj razini dolazio na s dva autobusa i dodatnim kamionom punim opreme. Sve to proizlazi iz činjenice da je M83 band koji svakim danom strahovito raste, a nakon što su potpuno pokorili američko tržište (visoke pozicije na Coachella i Lollapalooza festivalima), ogroman rast doživljavaju i u Europi.

Ovi popularni electro indie majstori upravo su ovih dana objavili novi EP ”Reunion”, sagrađen oko istoimenog novog singlea koji kao bonus skladbe uključuje niz remikseva kao i spot za spomenuti single, drugi s albuma ”Hurry Up, We’re Dreaming”. M83 u petak kreće na veliku europsku turneju koja počinje nastupom na Primavera festivalu u Barceloni, a samo par dan nakon toga, u utorak 5. Lipnja band dolazi u Zagreb na koncert u Tvornicu kulture, svoj premijerni natup u ovom dijelu Europe.

Grupa je upravo ovih dana potvrđena i kao headliner Pitchfork festivala u Parizu početkom 11. mjeseca, kojeg je prošle godine kao glavno ime nosio Bon Iver. U studenom će band održati i svoj najveći solo koncert do sada I to u londonskoj Brixton Academy čiji kapacitet je 5.000 ljudi.

M83 u Zagreb dolaze na vrhuncu snage, s fenomenalnim album iza sebe koji je na svim ključnim godišnjim listama 2011. zauzeto mjesto unutar 5 najboljih ostvarenja i live produkcijom koja bi trebala zadovoljiti sve one željne izvrsnih i svježih glazbenih događaja.

Predgrupa M83 u Zagrebu bit će domaće snage How Convinient.

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su po cijeni od 140 kn, apsolutno najjeftinije na cijeloj turneji, a na dan koncerta ukoliko ih ostane cijena će iznositi 160 kn.

Ulaznice su u prodaji su na svim prodajnim mjestima Eventima kao i na www.eventim.hr:
Rockmark, Berislavićeva 13
Tvornici Kulture, Šubićeva 2
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Aquarius CD Shop, Maksimirska 16
Dancing Bear CD Shop, Gundulićeva 7
Dirty Old Shop, Tratinska 22

M83 u Zagreb dovodi agencija Los Angeles.

Objavljeno 01.06.2012.

Vremeplov

Nemam nikakvih idola i uzora... samo sebe.
GG Allin