Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

S3NGS promoviraju novi album!

S3NGS promoviraju novi album!Odlična zagrebačka četvorka S3ngs vraćaju se na scenu 12. travnja s novim album, isti dan kad je planirana i svirka u Malom pogonu Tvornice kulture...

S3ngsi su nezavisni zagrebački rock bend sa izvrsno prihvaćenim prvijencem ’Moderno trijezan’ koji je pokupio odlične kritike recenzenata i publike. Dosad su svirali uz Manu Chaoa, Hladno pivo, PCVC, na INmusic festivalu 2007 i 2010 godine te u mnoštvo klubova po Hrvatskoj i regiji. S3ngsi sviraju od 2006. godine kao trojac, no na novom albumu postaju kvartet, jer, kako sami kažu: „Bila nam je želja širit zvuk, igrati se, zapravo oduvijek smo to željeli“.

Naziv novog albuma je Costa S3ngsia, a zvuk je za razliku od prvijenca širi, raznovrsniji, melodičniji. Iako još uvijek ima brzih žestica, novi album je puno stilski raznovrsniji.
U pressu uz novi album ’Costa S3ngsia’ pišu: Isplovljavanje Costa S3ngsie najavljuje se za 12.4.2013! Costa S3ngsia je zadnji hit-model brodske agencije OSA media pa se očekuje, za ljudski rod neizmjerena brzina na ovim prostorima, od 35 čvorova, s punim opterećenjem putnika! Plovidba do odredišta trajat će kakvih sat i pol vremena. Najavljena vremenska prognoza je solidna, uz moguće valove 2 do 3 jačine, magla od dima umjerena do poluumjerena. Pri pristajanju na odredište očekuje se slavlje ovog novog cruisera Zagrebačke flote.

Objavljeno 04.04.2013.

Vremeplov

Ponesi glazbu daleko od mjesta gdje si je našao... bar tako kažu stari blueseri.
Miroslav Evačić