Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

S3NGS promoviraju novi album!

S3NGS promoviraju novi album!Odlična zagrebačka četvorka S3ngs vraćaju se na scenu 12. travnja s novim album, isti dan kad je planirana i svirka u Malom pogonu Tvornice kulture...

S3ngsi su nezavisni zagrebački rock bend sa izvrsno prihvaćenim prvijencem ’Moderno trijezan’ koji je pokupio odlične kritike recenzenata i publike. Dosad su svirali uz Manu Chaoa, Hladno pivo, PCVC, na INmusic festivalu 2007 i 2010 godine te u mnoštvo klubova po Hrvatskoj i regiji. S3ngsi sviraju od 2006. godine kao trojac, no na novom albumu postaju kvartet, jer, kako sami kažu: „Bila nam je želja širit zvuk, igrati se, zapravo oduvijek smo to željeli“.

Naziv novog albuma je Costa S3ngsia, a zvuk je za razliku od prvijenca širi, raznovrsniji, melodičniji. Iako još uvijek ima brzih žestica, novi album je puno stilski raznovrsniji.
U pressu uz novi album ’Costa S3ngsia’ pišu: Isplovljavanje Costa S3ngsie najavljuje se za 12.4.2013! Costa S3ngsia je zadnji hit-model brodske agencije OSA media pa se očekuje, za ljudski rod neizmjerena brzina na ovim prostorima, od 35 čvorova, s punim opterećenjem putnika! Plovidba do odredišta trajat će kakvih sat i pol vremena. Najavljena vremenska prognoza je solidna, uz moguće valove 2 do 3 jačine, magla od dima umjerena do poluumjerena. Pri pristajanju na odredište očekuje se slavlje ovog novog cruisera Zagrebačke flote.

Objavljeno 04.04.2013.

Vremeplov

U Austriji smo na jednom festivalu svirali u 20.00, a na drugom, udaljenom 100 kilometara, u ponoć. Nije nam bilo teško.
Biljan (Erotic Biljan & His Heretics)