Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sade primili Porina!

Sade primili Porina!Uoči spektakularnog zagrebačkog koncerta, predstavnici Menarta su članovima grupe Sade uručili nagrade Porin. Sade su pobijedili u dvije kategorije na ovogodišnjoj dodjeli nagrade Porin.

U Biogradu, 15. svibnja 2011., album Soldier Of Love proglašen je najboljim inozemnim albumom izvan klasične i jazz glazbe , a istoimena pjesma, najboljom inozemnom pjesmom godine.

Osebujna Sade Adu i članovi benda komentirali su kako su jako sretni i ponosni što su dobili dva Porina u istoj kalendarskoj godini i što su ove nagrade primili uoči nastupa u Zagrebu.

Sade nije krila zadovoljstvo što je i u Hrvatskoj prepoznat njihov rad, a dodatna potvrda tome je sigurno bila i reakcija publike za vrijeme zagrebačkog koncerta - publiku je osvojila glasom, karizmom, šarmom i cjelokupnim nastupom.

Bila je privilegija ugostiti elegantnu damu koja očito uživa u svojem poslu koji je razrađen do najsitnijeg detalja i uz to javno i nesebično pokazuje zahvalnost svima koji joj u tome pomažu.


Objavljeno 25.11.2011.

Vremeplov

Smijem se zato što znam tajnu života. A tajna života je da sam svoje postojanje učinio važećim. Znam da vrijedim više od svoje kuće, bankovnog računa ili bilo koje fizičke stvari.
Santana