Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sara Renar u Tvornici!

Sara Renar u Tvornici!Sara Renar, Jedna od naših najzapaženijih kantautorica posljednih godina, održat će koncertnu promociju svog recentnog albuma “Jesen” u Tvornici kulture u petak, 26. 09.

Odlične recenzije albuma i održanih koncerata, Saru Renar stavljaju u sam vrh novog vala hrvatske kantautorske scene. Sara, inače arhitektica, ponekad čak i manekenka, ali ipak najpoznatija kao kantautorica, sama potpisuje tekstove i glazbu za svoje pjesme.

Prve pjesme počela je pisati prije pet godina, što je kulminiralo u travnju 2013. izlaskom debitantskog albuma pod nazivom “Djeca” u izdanju Aquarius Recordsa. Iako svojom glazbom sve više izlazi van uobičajnog “djevojka s gitarom” formata, te izmiče strogom žanrovskom opredjeljenju, album “Djeca” je bio visoko kvalitetan uradak koji je u 2013. svrstan na popise najboljih.

Album je na ovogodišnjem Porinu nominiran i za najbolji debitantski album 2013. Godine, dok su njezine pjesme doživjele aranžmane rock sastava, blues akustike, trip hopa, čak i jazza u suradnji s Matijom Dedićem.

Na svojim posljednjim koncertima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Pazinu i Varaždinu predstavila je pjesme sa svog albuma prvijenca i single “Ljubav” u suradnji s Barbarom Munjas. Sara uskoro kreće i na ljetnu turneju prije jeseni, a svirat će u Puli, Zadru i Dubrovniku.

Četvorka, koju upotpunjuju Luka Geček, Zdeslav Klarić i Anže Kristan spremaju nam nešto posebno posljednjih par mjeseci, čemu ćemo moći svjedoćiti 26. rujna kada će nam promovirati svoj novi album “Jesen”.

Sara Renar I Barbara Munjas – “Ljubav”Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 25kn, dok će na sam dan koncerta cijena iznositi 30kn.

Kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima:
• Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)
• Aquarius CD shop, Varšavska 13
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
• Entrio – www.entrio.hr

Koncert Sare Renar organizira Tvornica kulture.


Objavljeno 09.08.2014.

Vremeplov

Punk u Rijeci nije bila samo glazba, riječki je punk bio pokret koji je krenuo, pokrenuo i rasturio sve šablone koje su u ovom gradu i toj ondašnjoj državi tada vladale. A okidač su mu bili, ne intelektualci, ne seljaci, ne radnička klasa, već klinci – golobradi mulci i još nepropupali cureci.
Slavica Mrkić Modrić, riječka novinarka (Novi list)