Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sara Renar u Tvornici!

Sara Renar u Tvornici!Sara Renar, Jedna od naših najzapaženijih kantautorica posljednih godina, održat će koncertnu promociju svog recentnog albuma “Jesen” u Tvornici kulture u petak, 26. 09.

Odlične recenzije albuma i održanih koncerata, Saru Renar stavljaju u sam vrh novog vala hrvatske kantautorske scene. Sara, inače arhitektica, ponekad čak i manekenka, ali ipak najpoznatija kao kantautorica, sama potpisuje tekstove i glazbu za svoje pjesme.

Prve pjesme počela je pisati prije pet godina, što je kulminiralo u travnju 2013. izlaskom debitantskog albuma pod nazivom “Djeca” u izdanju Aquarius Recordsa. Iako svojom glazbom sve više izlazi van uobičajnog “djevojka s gitarom” formata, te izmiče strogom žanrovskom opredjeljenju, album “Djeca” je bio visoko kvalitetan uradak koji je u 2013. svrstan na popise najboljih.

Album je na ovogodišnjem Porinu nominiran i za najbolji debitantski album 2013. Godine, dok su njezine pjesme doživjele aranžmane rock sastava, blues akustike, trip hopa, čak i jazza u suradnji s Matijom Dedićem.

Na svojim posljednjim koncertima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Pazinu i Varaždinu predstavila je pjesme sa svog albuma prvijenca i single “Ljubav” u suradnji s Barbarom Munjas. Sara uskoro kreće i na ljetnu turneju prije jeseni, a svirat će u Puli, Zadru i Dubrovniku.

Četvorka, koju upotpunjuju Luka Geček, Zdeslav Klarić i Anže Kristan spremaju nam nešto posebno posljednjih par mjeseci, čemu ćemo moći svjedoćiti 26. rujna kada će nam promovirati svoj novi album “Jesen”.

Sara Renar I Barbara Munjas – “Ljubav”Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 25kn, dok će na sam dan koncerta cijena iznositi 30kn.

Kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima:
• Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)
• Aquarius CD shop, Varšavska 13
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
• Entrio – www.entrio.hr

Koncert Sare Renar organizira Tvornica kulture.


Objavljeno 09.08.2014.

Vremeplov

Rock muzika je izgubila svoj subverzivni potencijal. Ona je postala bezopasna za politiku. Što više ona je postala profitabilna za politiku.
Petar Jevremović, intervju za RiRock.com