Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

SEAL ima novi studijski album

SEAL ima novi studijski albumKantautor koji broji nekoliko platinastih naklada, koji u svojoj kolekciji čuva nagradu Grammy, pjevač i tekstopisac Seal objavit će totalno novi studijski album, naslovljen ‘’7’.

Album će biti objavljen u petak 6. studenog! Dvije pjesme s albuma su već sada puštene u digitalnu prodaju “Every Time I’m With You” I “Do You Ever”!

Novi album iznijet će na svjetlo dana Sealovo istraživanje vječno neistražene teme ‘’ljubavi’ te sve njene implikacije, posebnosti i zamršenosti.
O temi koja ga zanima i koju proučava od kraja 2013. godine, Seal kaže: Album najvećim dijelom ‘’pjeva’’ o ljubavi i na njemu su najviše dokumentirane emocije. Pokušao sam uhvatiti sve prekrasne, različite dinamike ljubavi, bilo da je riječ o bijesu, prihvaćanju, blaženstvu, tuzi, ushićenju ili nepromišljenosti. To su sve osjećaji koji definiraju ljubav. Riječ je o ekstremnim različitostima, ponekad o ekstremnim žaljenjima, o svim ludim stvarima koje nam ljubav čini.

Kako bi što bolje izrazio svoju priču, Seal se ponovno udružio s dugogodišnjim suradnikom, producentom Trevorom Hornom, s kojim je započeo suradnju 1991. godine na debi albumu ‘Seal’. Njihova suradnja nastavljena je i dalje na albumima ‘’Seal II’’ (1994), ‘Human Being’’ (1998), ’’Seal IV (2003) i ‘’Soul 2’’ (2011).

U studiju smo vrlo malo razgovarali o glazbi, kaže Seal o suradnji s Hornom. “Razgovarali smo o životu i našim vezama tijekom godina. On jednostavno razumije kako najbolje postaviti moj glas u pjesmi. U jednu ruku, tu je uvijek njegov produkcijski potpis, a s druge strane nikada se neće izgubiti moj glas i ono što ja kažem. To je pripovijest. Nema producenta koji bolje razumije kako preko mojeg glasa izvući točno onu emociju koju sam želio čuti u pjesmi. Naučio me kako etički pristupati poslu i kako snimati ploče koje će ostati sa mnom sve dok ne umrem.”

Rođen u Londonu, Sealov neponovljiv vocal, prvi smo puta mogli čuti 1991. godine na ubojitom dance hitu Adamski “Killer.” Ubrzo nakon, objavljen je top 10 hit “Crazy” s kojim je Seal stekao svjetsku slavu. Hitovi poput “Kiss From a Rose” pretvorili su ga u svjetsku superzvijezdu i priskrbili mu tri nagrade Grammy u kategorijama “pjesma godine’’, ‘’snimka godine’’ i “najbolji muški vokalni pop izvođač’. Svjetska prodaja njegovih albuma broji preko 30 milijuna primjeraka.

Popis pjesama:
1. Daylight Saving
2. Every Time I’m With You
3. Life On The Dancefloor
4. Padded Cell
5. Do You Ever
6. The Big Love Has Died
7. Redzone Killer
8. Monascow
9. Half a Heart
10. Let Yourself
11. LoveObjavljeno 21.09.2015.

Vremeplov

Kako mogu biti bilo tko drugi nego ja sam?
Dave Matthews