Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Siberian Meat Grinder dolazi u Pulu

Siberian Meat Grinder dolazi u PuluU subotu, 12.10.2013. Monteparadiso klub će uzdrmati ruska atrakcija, crossover thrash bend Siberian Meat Grinder, koji u Pulu dolazi u sklopu svoje prve europske turneje. Kao predgrupa nastupiti će pulski hardcore punk bend Sick Crap.

Siberian Meat Grinder je crossover thrash bend koji dolazi iz glavnog grada Rusije, formiran od strane veterana ruske hardcore scene. Radi se o bendu koji uspješno spaja hardcore thrash sa različitim elementima drugih žanrova - od heavy metala preko stoner rocka pa sve do rapa.

Vizualizacije, tekstovi i sam nastup ovog benda temelje se na elementima skateboarding, graffiti i opčenito underground ulicne kulture. Do sada su izdali dva albuma. Ovaj bend trenutno je jedan od poznatijih thrash hardcore bendova na međunarodnoj sceni. Ove jeseni organizirali su svoju prvu europsku turneju u sklopu koje dolaze i u Monteparadiso.

Sick Crap relativno je novi pulski hardcore punk bend. Do sada su održali nekoliko koncerata kojima su oduševili publiku i pokazali se kao perspektivan bend na pulskoj hardcore punk sceni.


Objavljeno 12.10.2013.

Vremeplov

Ja sam pravi buntovnik s razlogom.
Nina Simone