Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Silent Party se vraća

Silent Party se vraćaSilent party vraća se u Tvornicu kulture, a novo izdanje na rasporedu je u subotu 09. 01.2016. Ovoga puta organiziran je i DJ natječaj za sve koji žele prezentirati svoje viđenje Silent partyja.

I ovoga puta novi termin je zakazan u Malom pogonu Tvornice, a svako izdanje Silent partyja do sada je rasprodano. Koncept uključuje puštanja glazbe koju čujete samo na slušalice, a možete birati između tri kanala na kojima glazbu puštaju DJ-evi specijalizirani za određeni žanr.

U ovom izdanju se na dva kanala suprostavljaju vječni indie rivali, a Silent party odgovara na pitanje tko je bolji poznavatelj indie glazbe, od rocka do elektronike. Dva klupska programa će se boriti za vašu naklonost, boje Joyridea brane Mile i Tena, a Take Me Out zastupaju Hlad i Nick Apaurin. Treći kanal će biti zadužen za pop, R’n’B, hip-hop, housea i elektronsku glazbu, a za žanrovsku ispremiješanost i Buchqrish program brinu DJ Sin i Zvone Pušić.

Novost je da je ovoga puta raspisan natječaj za sve koji žele puštati na Silent partyju. Potrebno je poslati mail s naznakom “JA BI JA BI JA BI” na mail zvone@yem.hr. Mail treba sadržavati ime i prezime, datum rođenja, kontakt broj, a potrebno je i naznačiti na kojem kanalu želite vrtiti (indie ili buchqrish). Ujedno trebate poslati i popis od 20 pjesama koje bi puštali na željenom kanalu, a prednost imaju oni koji ih snime u obliku kratkog seta. Rezultati će biti poznati 3. siječnja 2016. godine, a bit će odabrane tri osobe koje će svaka na jednom kanalu dobiti priliku da puštaju glazbu u trajanju od 25 minuta.

Ulaz na Silent party omogućen je isključivo punoljetnim osobama.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 30 kuna.

Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Aquarius CD shop, Varšavska 1
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
• Prodajna mjesta Entrio.hr i www.entrio.hr

Organizator Silent partyja je YEM.

Objavljeno 27.12.2015.

Vremeplov

Mislim da je situacija sada, koliko se god mi svi volimo žaliti, puno bolja nego onda kada smo mi kretali s bendom. Promijenio bih jedino stav mladih ljudi prema politici, mislim da mladi nisu ni svjesni koliku moć imaju i koliko mogu toga promijeniti ako se pokrenu.
Mile Kekin (Hladno Pivo)