Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Što priprema Slash?

Što priprema Slash?U okviru svijetske turneje povodom izdanja albuma, Slash će nastupiti u Beogradskoj areni, 31.07.2011. Hitovi Gunsa, Velvet Revolvera kao i oni s najnovijeg albuma, čine reportoar Slashove turneje. Kao pjevač s njim na turneju ide Myles Kennedy, frontmen benda Alter Bridge.

”Dosta pjevača je prošlo kroz audiciju za Velvet Revolver.” - izjavio je Slash povodom angažiranja Milesa za svoju turneju. ”Ostala mi je jedna pjesma za solo album za koju nisam imao pjevača pa sam pozvao Miles Kennedyja. Poslao mi je svoj nevjerovatni glas za pjesmu „Starlight”. Ne znam da li sam ga „prisilio” da krene sa mnom na turneju ili je stvarno to želio.”- rekao je Slash u šali i dodao „Stvarno sam uzbuđen jer imamo fantastičan bend i odličnog frontmena.”

Kenedyjevo pjevanje sa Slashom se razlikuje od njegovog nastupa sa bendom Alter Bridge. Prema slavnom gitaristi „mnogo je mekaniji i prilagodljiviji.” „Ovo je ubojita set lista”, rekao je Slash. ”Izvodimo pet, šest pjesama s novog albuma. Izvodimo dosta pjesama Guns N’ Roses koje nisam svirao od 1993. godine kao i nekoliko pjesama Velvet Revolvera i Snakepita. To je stvarno vrlo energičan i uzbudljiv set.”

Ulaznice po cijenama od 27e, 30e i 35e na sljedećim prodajnim mjestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” šoping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.

Objavljeno 26.07.2011.

Vremeplov

Što god manje znaš - više vjeruješ.
Bono (U2)