Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Singlice - Kad mi bude 50

Singlice - Kad mi bude 50Naslonila se na šank i tiho zajecala. Utrnuo je naš glasan i veseo smijeh. « Kad mi bude pedeset », rekla je, «i dalje ću visjeti na šanku i vjerojatno se upucavati mlađahnim konobarima:”Ti me voliš! Reci da me voliš!!!”, a oni će me blijedo gledati ili me poslati na kratko:”Idi u materinu, stara kravo!”. « Ma neeećeš!» ja njoj uvjerljivo utješnim tonom. A onda su obje moje frendice «skočile» na mene:»Ti šuti! Nemaš pravo glasa po tom pitanju!» i što je najgore od svega, bile su u pravu.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 28.09.2005.

Crowley vs. Kant - Rock je vražje delo?

Crowley vs. Kant - Rock je vražje delo?Vječna tema otkad je zabučilo prvo gitarsko pojačalo - ”rock je vražje delo” u posljednje je vrijeme aktualna u Hrvatskoj nakon dolaska Marylina Mansona u Pulu. Iz pera raspoloženog stručnjaka Marina Tomića nastao je sljedeći članak koji obrađuje Aliestera Crowleya, čovjeka kojeg su između ostalih optuživali, voljeli, mrzili, sljedili mnogi rockeri poput Led Zeppelin, Black Sabbath, The Rolling Stones, The Beatles i drugi. Dakle...
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 26.09.2005.

Open air festivali

Open air festivaliBog je čovjeku na Zemlji podario četiri godišnja doba. Čovjek se shodno atmosferskim uvjetima u tim godišnjim dobima i ponašao. Ujesen bi brao grožđe, zimi bi se zavukao u kuću, u proljeće bi se zaljubljivao. A ljeti, ljeti bi skupio ekipu i zapalio na neki opaki open air!

Glazba je stvorena kako bi se ljeti izvodila na otvorenom. Jer gotovo da ne postoji ništa što bi se moglo usporediti sa feelingom koji te pere dok se okružen sa desetak tisuća svojih najboljih prijatelja kreveljiš na prostranoj livadi okupanoj suncem i pjevaš ono što ćeš za dvadesetak godina zvati himnama svoje mladosti. Jasno je iščitati kako su ljetni festivali, puno, puno više od glazbenog događaja. Oni su zapravo savršeno okupljanje ogromnog broja srodnih duša, a samim time i nezaobilazni sociološki fenomen koji na cjelokupno društvo ima ogroman utjecaj.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 22.09.2005.

Vremeplov

Mislim da bi se Eurosong trebao zvati ”Politički festival neukusong”.
Elvir Laković Laka, pobjednik Eurosonga