Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

That Band Saved My Life! I Think They Were Called Overflow...

That Band Saved My Life! I Think They Were Called Overflow...Dana 12.05.2006. Klub MAX MAGNUS i udruga mladih Pazina organizirali su punk rock veselicu i predstavljanje novog albuma OVERFLOW. Sve je krenulo oko 23h, nastupom odličnih BACKSTAGE-a iz susjedne nam Dežele. Nizale su se stvari poput Believe in me, Never too late, You see, Think of you, Sophisticated w., Support, Confused, etc... Iako sam ih te noći čula po prvi puta, mogu reći da su Miha, Luka i Mitja odlično odradili svoj posao. Sviraju zarazni, veseli punk sa izuzetno pozitivnim, često ljubavnim tekstovima, čak me malčice podsjećaju na skate punk bendove... Simpatičan nastup, popraćen glasnim skandiranjem od strane publike, poziv na bis, smisao za humor (jednu stvar su svirali u metal stilu, uz vizualno centrifugiranje glavama :)) ) i dobra komunikacija s publikom, sve je bila divna uvertira i super priprema za ono što je uslijedilo...
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 14.05.2006.

Overflow - Najbolji su uživo na tulumima

Overflow - Najbolji su uživo na tulumimaKoprivničko-varaždinska punk rock skupina Overflow najpoznatija po odličnoj hit-pjesmi ”Dorothy” javlja se nakon četiri godine šutnje. Najavljuju novi, peti album, koji donosi nove, ali i stare, teško dostupne pjesme. Sve su iznenadili kada su naglo prekinuli s glazbenim radom 2001. godine. Krajem ljeta 2005. u javnosti su se mogle čuti glasine da se Overflow ponovno okupio. Oni sami nisu se oglasili, već su se - u sastavu Nikica Jovanović gitara, Dalibor Martinčević bubnjevi, vokal Goran Živković i nova mlada snaga Zoran Piberčnik na basu - u miru i tišini posvetili glazbi i ozbiljnom radu na novim pjesmama. Na rezultate se nije trebalo dugo čekati.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 13.05.2006.

Letu Štuke - Teško za opisati, lako za slušati

Letu Štuke - Teško za opisati, lako za slušatiSarajevska grupa ’Letu štuke’ nastala je još davne 1986. godine kada su je oformila četiri sarajevska srednjoškolca. Pod utjecajem punka i novog vala članovi grupe priključuju se post novovalnom pokretu stvarajući distancu prema tadašnjoj čuvenoj sarajevskoj pop školi.
Prva postava grupe Admir Ahmetović (bubnjevi), Damir Terzić (gitara), te autorski dvojac Nedim Sinanović (bas) i Dino Šaran (vokal), koja je zaintrigirala tadašnje glazbene kritičare, počinje intenzivno raditi, svirajući na mnogobrojnim koncertima tadašnje sarajevske demo scene. No, zbog raznih previranja, odlaska u vojsku, te početka ratnih zbivanja tijekom 90-tih dolazi do razlaza grupe i na žalost sve ostaje na demo snimkama.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 12.05.2006.

Vremeplov

U redu je odrasti ako ne ostariš. Sthvatio sam to još kao klinac.
Jarvis Cocker (Pulp)