Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Creative Commons - Licenca autorskog djela

Creative Commons - Licenca autorskog djelaCreative Commons je obuhvatno rješenje za licenciranje autorskih djela kao javno dostupnih i otvorenih sadržaja. U današnjem okruženju široke dostupnosti digitalnih tehnologija za stvaranje i razmjenu sve više stvaraoca i znanstvenika želi da korisnici mogu slobodno - a da nisu u stalnom kršenju autorskog prava - koristiti, prerađivati i razmjenjivati njihova djela. CC stvaraocima omogućuje da licencama pravno iskažu volju i zadrže samo neka od standardnih, restriktivnih uvjeta autorskog prava.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 25.08.2006.

Psihomodo Pop - Are You in Love with Gobac?

Psihomodo Pop - Are You in Love with Gobac?Zagrebačka grupa Psihomodo Pop osnovana je 1983. godine, a svoj glazbeni izričaj grupa je otpočetka gradila na čvrstim punk i rock temeljima. Već tada je bila vidljiva još jedna važna odrednica grupe: žestok i uvjerljiv koncertni nastup grupe na čelu s frontmanom Davorom Gopcem koji je zauvijek promijenio sva pravila uobičajene rock predstave na tadašnjoj glazbenoj sceni.
Upravo je na koncertima Psihomodo Popa publika mogla na najbolji način vidjeti i osjetiti da rock’n’roll nije samo glazba nego i stil života. Zbog osebujnog pristupa u glazbenom i scenskom izrazu Psihomodo Pop je punih šest godina imao status demo grupe bez ikakve šanse da im itko objavi ploču. Naoko...
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 24.08.2006.

Rizzi Cesare - The Beatles

Rizzi Cesare - The Beatles”Ovo je samo još jedna knjiga o Beatlesima”, obeshrabrujući je komentar koji obično čuju autori koji se spremaju napisati još jednu knjigu o Beatlesima. Točno je da je o njima i njihovoj glazbi, kao i o svemu onome stoje bilo u vezi s njima - izravno ili neizravno, izbliza ili izdaleka, čak vrlo izdaleka - sve već napisano, ali je točno i to da se i dalje piše. O tome paradoksu napisane su svakojake knjige: čudne, neobične, nevjerojatne, koje prividno nemaju svoju publiku. Baš kao što je i gospodin Smith rekao za Beatlese 1. siječnja 1962.: ”Oni nemaju publiku.” Oboje su međutim ušli u povijest: on kao ”čovjek koji je odbio Beatlese ”, a oni kao najpoznatiji sastav na svijetu.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 21.08.2006.

Vremeplov

Uvijek koristim istu gitaru. Kupio sam je prije mnogo godina za devet funti. Još uvijek ima iste žice…
Brian Eno