Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Overflow - Najbolji su uživo na tulumima

Overflow - Najbolji su uživo na tulumimaKoprivničko-varaždinska punk rock skupina Overflow najpoznatija po odličnoj hit-pjesmi ”Dorothy” javlja se nakon četiri godine šutnje. Najavljuju novi, peti album, koji donosi nove, ali i stare, teško dostupne pjesme. Sve su iznenadili kada su naglo prekinuli s glazbenim radom 2001. godine. Krajem ljeta 2005. u javnosti su se mogle čuti glasine da se Overflow ponovno okupio. Oni sami nisu se oglasili, već su se - u sastavu Nikica Jovanović gitara, Dalibor Martinčević bubnjevi, vokal Goran Živković i nova mlada snaga Zoran Piberčnik na basu - u miru i tišini posvetili glazbi i ozbiljnom radu na novim pjesmama. Na rezultate se nije trebalo dugo čekati.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 13.05.2006.

Letu Štuke - Teško za opisati, lako za slušati

Letu Štuke - Teško za opisati, lako za slušatiSarajevska grupa ’Letu štuke’ nastala je još davne 1986. godine kada su je oformila četiri sarajevska srednjoškolca. Pod utjecajem punka i novog vala članovi grupe priključuju se post novovalnom pokretu stvarajući distancu prema tadašnjoj čuvenoj sarajevskoj pop školi.
Prva postava grupe Admir Ahmetović (bubnjevi), Damir Terzić (gitara), te autorski dvojac Nedim Sinanović (bas) i Dino Šaran (vokal), koja je zaintrigirala tadašnje glazbene kritičare, počinje intenzivno raditi, svirajući na mnogobrojnim koncertima tadašnje sarajevske demo scene. No, zbog raznih previranja, odlaska u vojsku, te početka ratnih zbivanja tijekom 90-tih dolazi do razlaza grupe i na žalost sve ostaje na demo snimkama.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 12.05.2006.

Sisters of Mercy - Utemeljitelji gothic rocka

Sisters of Mercy - Utemeljitelji gothic rockaPosljednji album (i to svojevrsni best of) pod nazivom ’A Slight Case Of Overbombing’ izdan je daleke 1993., ali Sistersi nikad nisu prestali s koncertnim aktivnostima. Nakon ovog albuma se vođa skupine Andrew Eldritch upustio u višegodišnji mučni spor s izdavačem Warner Brosom zadržavajući grupu izvan studija, ostavši aktivan kao remikser na klupskoj sceni i, naravno, koncertno aktivan - no, bez diskografskih uradaka. Ipak, broj njihovih poklonika stalno raste, redovni su headlineri većih svjetskih festivala i definitivno uživaju status kultnog banda, bez obzira na gotovo stalne promjene članova unutar grupe koje ih prate od samih početaka.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 10.05.2006.

Vremeplov

Mislim da nas uspjeh u osnovi uopće nije promijenio kao ljude. Isti smo luđaci kakvi smo bili na početku. Ne vidimo se ništa većima od naših fanova.
Kirk Hammett (Metallica)