Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Edo Maajka - Kontroverzan ili sasvim običan tip

Edo Maajka - Kontroverzan ili sasvim običan tipPosljednjeg dana mjeseca ožujka izašao je novi album najkontroverznijeg i najslušanijeg domaćeg repera Ede Maajke. Njegov treći studijski album od većine kritičara proglašen je najzrelijim do sada, a mnogi koji su ga čuli kažu da ovo nije samo kurtoazna preporuka već ispravna procjena.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 02.04.2006.

Franci Blašković - Gori Ussi Winnetou

Franci Blašković - Gori Ussi WinnetouBoem Franci Blašković poznat je kao čovjek koji nema (nijedne) dlake na jeziku. Porazgovarali smo s njim o najaktualnijim pitanjima koja ovih dana »muče« hrvatsku i svjetsku javnost, te o njegovim razmišljanjima o svijetu koji nas okružuje. Lucidni Franci Blašković, teško je objašnjiv fenomen hrvatske kulture. Svestrani otkačeni, angažirani i vrlo duhoviti istarski kantautor, već je šezdesetogodišnjak, ali samo po godini rođenja. Ovog buntovnog rokerskog alternativca koji je na sebi svojstven način prisutan već dugo na javnoj sceni Hrvatske, teško je i bez njegovog opiranja svrstati bilo gdje.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 31.03.2006.

Nema više Buena Vista Social Cluba

Nema više Buena Vista Social ClubaKad se spomene Buena Vista Social Club — ime koje je posljednjih godina postalo opće mjesto bilo kakvog razgovora o glazbi koji nadilazi nivo lakoglazbenih festivala — moglo bi se mirne duše parafrazirati Dostojevskog i njegovu čuvenu izjavu kako je cijela ruska književnost izišla iz Gogoljeve Kabanice. E, pa cjelokupni val cubane koji je naplavio svijet od Los Angelesa do mongolske stepe izišao je iz kabanice koja se u ovom slučaju zove baš Buena Vista Social Club, s nosača zvuka čija je postava za snimanja 1996. u havanskom studiju Egrem izgledala prije kao raspjevana proslava šezdeset godina mature nego kao skup koji će promijeniti glazbenu sliku kraja stoljeća.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 31.03.2006.

Vremeplov

Da bi promijenili svijet prvo morate sabrati svoje misli.
Jimi Hendrix