Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Takmičenje bubnjara!

Takmičenje bubnjara!U slijedeće dvije nedjelje u Zagrebu će se održati prvo hrvatsko natjecanje bubnjara. Kako je interes i želju za nastupanjem iskazao veliki broj natjecatelja tako će oni pokazati što znaju u dva dana (30.01. i 06.02.) u klubu Hard Place (Šubićeva 55).

Čak 28 natjecatelja ogledat će se u nekoliko kategorija – prvo će na mašini „rhythm coach“ - spravi koja mjeri točnost udaraca isprobati svoje vještine, a nakon toga će na akustičnim i elektronskim bubnjevima pokazati što znaju i umiju.

Zanimljivo je da su se prijavili bubnjari iz svih djelova Hrvatske (čak i neki iz susjednih zemalja koji imaju hrvatsko državljanstvo) tako da ćemo vidjeti i čuti fenomenalne bubnjare iz svih dijelova lijepe naše i izabrati najboljeg koji će predstavljati našu zemlju u Budimpešti 26.02.2011.na natjecanju za najboljeg bubnjara Istočne Europe.

Žiri od poznatih glazbenika i bubnjarskih znalaca izabrati će pobjednika natjecanja u Hard Placeu koji će osvojiti Rolandov Ritam Coach elektronski bubanj u vrijednosti od 1.879 kuna, te priliku da predstavlja Hrvatsku na natjecanju u Budimpešti.

Ukoliko osvoji pobjedu i u Budimpešti postati će vlasnik bubnjeva Roland TD9KX u vrijednosti 17.000 kuna. Na takvom kompletu (Roland TD9kx bubnjevima) održati će se takmičenje u Budimpešti, te će iz tog razloga i u Zagrebu bubnjari izvesti svoj performens najprije na akustičnim, a zatim na elektronskim Roland bubnjevima.

Ulaz na oba dana u klub Hard Place je besplatan, a natjecanje počinje točno u 20 sati zbog velikog broja prijavljenih.

Objavljeno 28.01.2011.

Vremeplov

Kada riječi utihnu glazba govori.
Hans Christian Andersen