Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Converse Rubbers Tracks - Odabrano 15 finalista

The Converse Rubbers Tracks - Odabrano 15 finalistaNastavlja se borba inovativnih i originalnih neafirmiranih glazbenika za glavnu nagradu Converse Rubber Tracks natjecanja – besplatno snimanje u kultnom novosadskom Studiju M.

O daljem tijeku natjecanja odlučuje žiri kojeg čine Mirela Priselac Remi (Elemental), Vladimir Radusinović Radule (Atheist Rap) i Marko Šelić Marčelo.

Preko 100 bendova iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore prijavilo se na Converse Rubber Tracks natjecanje u proteklom periodu.

Online glasanjem fanova u top 15 na siteu rubbertracks.converse.rs ušli su bendovi Raskid 13 (Pančevo), Cloud Town (Skoplje), Anita Iličić Band (Kikinda), Violeta (Beograd), Harpun (Novi Sad), Rok u ponoć (Bajina Bašta), Sajzerbiterlemon (Beograd), Spunk (Sremska Mitrovica), June (Skoplje), Vizija (Skoplje), Këpurdhat (Tetovo), Morebit (Maglaj), Robini Hudovi (Banja Luka), Otg feat Plastik Zappa (Kiseljak) i Das Rage (Vukovar).

Remi, Marčelo i Radule imaju pred sobom pravi izazov u sljedećim danima. Od petnaest žanrovski različitih bendova moraju izabrati sedam do 15. travnja i omoguće im da stanu na zadnju stepenicu natjecanja.

Radule iz poznatog novosadskog punk rock sastava Atheist Rap poručuje: “Sudjelovanje u Converse Rubber Tracks žiriju je za mene novo iskustvo, jer nikada ranije nisam sudjelovao u izboru bendova koji su konkurirali svojim snimcima.

S obzirom da sam s mojim bendom na turneji po Njemačkoj, preslušavam svakodnevno online materijale. Ima interesantnih i inventivnih bendova. Nadam se da oštrinu mojih čula pri izboru neće otupjeti sve ono što turneja sa sobom nosi. One koji su svoje snimke predali tek čekaju iskustva turneja, na samom su početku, zavidim im na tome...”

U periodu od 4. do 10. svibnja sedam najboljih bendova moći će nesmetano raditi na svojoj muzici u Studiju M. U Srbiju specijalno zbog njih po prvi put dolaze producenti iz “Converse Rubber Tracks“ studija iz Brooklyna. Zajedno s kolegama iz Novog Sada, pratit će rad mladih nada regionalne scene i prenjeti im dio svog znanja.

Objavljeno 09.04.2015.

Vremeplov

Ja sam, dragi moji, glazbena kurva.
Freddie Mercury (Queen)